Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Καλείται και πάλι για κατάθεση ο Κουσελάς από τις δικαστικές αρχές

Ενώπιον των αρμοδίων δικαστικών αρχών καλείται και πάλι ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών και βουλευτής Μεσσηνίας με το ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Κουσελάς, με αφορμή τις δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό ότι αισθάνεται δικαιωμένος που είχε μιλήσει για τις λίστες των μεγαλοοφειλετών, υπόθεση που ως γνωστόν ερευνά ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης.
Ο κ. Κουσελάς καλείται εκ νέου να....
καταθέσει διότι μετά την πρώτη του κατάθεση στον κ. Πεπόνη στις 14 Οκτωβρίου είχε κάνει στροφή 180 μοιρών από τα όσα φέρεται να είχε πει στο ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ για αναξιοποίητη λίστα φοροφυγάδων συνδέοντας με αυτή την αποχώρησή του από την κυβέρνηση.

«Οι δηλώσεις μου παρερμηνεύτηκαν από τους δημοσιογράφους» φέρεται όμως να είχε καταθέσει στον κ. Πεπόνη όταν ρωτήθηκε για τα περί αναξιοποίητης λίστας φοροφυγάδων, που είχαν δει το φως της δημοσιότητας από το σύνολο του Τύπου.


Χθες, ωστόσο, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό έκανε λόγο για δικαίωσή του στο ζήτημα των λιστών των μεγαλοοφειλετών. «Αισθάνομαι δικαιωμένος που είχα μιλήσει για λίστες μεγαλοοφειλετών, αν και τότε ορισμένοι με αποκάλεσαν κωλοτούμπα», δήλωσε χαρακτηριστικά με την πρόσφατη αφορμή της δημοσιοποίησης της σχετικής λίστας από το υπουργείο Οικονομικών.


Τώρα, όμως, θα πρέπει να εξηγήσει στις αρμόδιες δικαστικές αρχές για ποια δικαίωση μιλά, αφού όταν κατέθεσε την πρώτη φορά στον κ. Πεπόνη φέρεται να είχε πει ότι δεν μίλησε για αναξιοποίητη λίστα φοροφυγάδων, απλώς οι δημοσιογράφοι παρερμήνευαν τις δηλώσεις του…

  Logo ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"