Φίλοι που μας παρακολουθούν

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Καλαμάτα: Ευρεία Αστυνομική Επιχείρηση

Ευρεία αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε προχθές, από το μεσημέρι έως το βράδυ, στη Μεσσηνία, στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας. 
Στην επιχείρηση, που οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, και στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί από διάφορες Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου, ελέγχθηκαν....
συνολικά 294 άτομα καθώς και 113 οχήματα.
Ως αποτέλεσμα αυτών των ελέγχων ήταν η προσαγωγή 88 ατόμων, ενώ υπήρξαν 17 αλλοδαποί (δώδεκα υπήκοοι Αλβανίας, ένας Μολδαβίας, κι ένας Πακιστανός), διότι διέμεναν παράνομα στη χώρα. Επίσης κατασχέθηκαν 5 Ι.Χ επιβατηγά αυτοκίνητα, αλλοδαπών, υπηκόων Βουλγαρίας, διότι κυκλοφορούσαν παράνομα και μεταφέρθηκαν στο Τελωνείο Καλαμάτας, ενώ βεβαιώθηκαν και 11 παραβάσεις του  Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. 
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους Εισαγγελείς Πρωτοδικών Καλαμάτας και Κυπαρισσίας. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, «οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και την καταστολή της εγκληματικότητας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"