Φίλοι που μας παρακολουθούν

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Έμεινε στο 0-0 η "Μαύρη Θύελλα" με τα Χανιά.

Δίκαιη μοιρασιά για Καλαμάτα και ΧανιάΔεν τα κατάφερε η τοπική ομάδα της Καλαμάτας να πάρει το τρίποντο απέναντι στον Α.Ο Χανίων και μάλλον το 0-0 κρίνεται απόλυτα φυσιολογικό, με βάση την εικόνα των δύο ομάδων.
Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Παραλίας, για την 5η αγωνιστική του Νοτίου ομίλου της Football League 2.
Οι ευκαιρίες στο παιχνίδι ήταν μετρημένες και....
ο ρυθμός απουσίαζε από το γήπεδο.

Στατιστικά η Καλαμάτα δεν έχει σκοράρει ακόμη στην έδρα της και ήταν η τρίτη εντός έδρας ισοπαλία της σε ισάριθμα ματς, όπως επίσης και τα Χανιά μακριά από τη δική τους. 
Η καλύτερη φάση στο πρώτο ημίχρονο ανήκε στα Χανιά, όταν στο 19' ο Μπατσιάνι σούταρε από κοντινή απόσταση, αλλά έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, η Μαύρη Θύελλα ξεκίνησε πιο δυναμικά και στο 65' ζήτησε πέναλτι για χέρι του Βουρβαχάκη, με τον διαιτητή Τσουκαλά από την Αθήνα να δείχνει «παίζεται». 
Οι γηπεδούχοι, πάντως, πήγε να... κλέψουν τη νίκη στα τελευταία λεπτά, όταν το σουτ του Δασκαλάκη στο 86' έφυγε λίγο άουτ.

Με αυτήν την ισοπαλία, οι δύο ομάδες συνεχίζουν να είναι ισόβαθμες με 7 βαθμούς, με την Καλαμάτα να παραμένει αήττητη και την ομάδα των Χανίων να παίρνει την πρώτη της ισοπαλία.
Κίτρινες κάρτες για τους γηπεδούχους δέχθηκαν οι Κωνσταντόπουλος, Σπανός και Τσαγκαράκης.
Για τους φιλοξενούμενους τη Κίτρινη κάρτα δέχθηκε ο Ελ Ρόι στο 90' ενώ είχε περάσει αλλαγή πριν από 3'.


Καλαμάτα (Έλβιο Μάνα): Κοψαχείλης, Ρουμπουλάκου, Μπλέτσας, Κωνσταντόπουλος, Τσαγκαράκης, Αλεξανδρόπουλος, Τσιμικλής, Σπανός, Αθανασόπουλος, Πετρουζέλης (62' Δασκαλάκης), Τριανταφυλλάκης.

ΑΟ Χανίων (Γιάννης Πετράκης): Καλογεράκης, Μπακάκης, Μποχώνης, Βαρουξάκης (73' Φάμπιο), Βουρβαχάκης, Τσαρτσίδης, Σεληνιωτάκης, Καμπλιώνης, Ανωγειανάκης, Μπρατσιάνι (90' Χουφτ), Αργυρίου (78' Βεστάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"