Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα στη Καλαμάτα.

Βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά αναμένονται σήμερα από το απόγευμα σε όλη την Ελλάδα
Στην Καλαμάτα θα έχει έντονες βροχές και καταιγίδες, από νωρίς τ' απόγευμα, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από....
6 έως 16 βαθμούς κελσίου με σταδιακή πτώση.
Στην Αττική, οι λίγες νεφώσεις που θα επικρατούν μέχρι το απόγευμα θα πυκνώσουν και προς το βράδυ θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. 
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα θα γίνουν νότιοι 4 με 6 και βαθμιαία 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς κελσίου.



Ίδιο σκηνικό καιρού στη Θεσσαλονίκη, με χιόνια να αναμένονται στα ορεινά και ημιορεινά του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ θα γίνουν βόρειοι 4 με 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από μηδέν έως 8 βαθμούς κελσίου.



Η κακοκαιρία θα συνεχίσει και την Πέμπτη με καταιγίδες, βροχές και χιίονια στα ορεινά αλλά και σε πεδινές περιοχές της Μακεδονίας, της Θράκης και από το βράδυ της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς. 
Σταδιακή πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα, ιδιαίτερα στη Θράκη και στο βορειοανατολικό Αιγαίο. Το βράδυ, ωστόσο, στα δυτικά θα εξασθενήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"