Φίλοι που μας παρακολουθούν

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Αρνητική η ΝΔ στο ενδεχόμενο σύγκλησης του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών

Αρνητικό κλίμα σπεύδει να καλλιεργήσει η Νέα Δημοκρατία, επιχειρώντας να μπλοκάρει το ενδεχόμενο νέας σύγκλησης του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, εάν δεν προκύψουν νεώτερα στοιχεία που να.... την δικαιολογούν, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά στενοί συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά.
«Τα όσα έχουν συμφωνηθεί στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών είναι προφανές ότι δεν αλλάζουν. Δεν καταλαβαίνουμε τη σκοπιμότητα μιας νέας τέτοιας συνάντησης», σχολίαζαν κορυφαία στελέχη της ΝΔ, ξεκαθαρίζοντας ότι ο κ. Σαμαράς παραμένει αμετακίνητος στη θέση για σύντομη προσφυγή στις κάλπες, βάσει και της αρχικής στο Προεδρικό Μέγαρο.
Σε μια χρονική στιγμή ιδιαίτερα κρίσιμη για την πορεία της κυβέρνησης, ο πρόεδρος της ΝΔ εμφανίζεται αποφασισμένος να παρουσιαστεί το απόγευμα της Παρασκευής στο Μέγαρο Μαξίμου με συγκεκριμένη εκλογική ατζέντα, που θα μεταθέτει τις κάλπες το αργότερο ως τα μέσα του προσεχούς Μαρτίου, ενώ θα τονίσει πως το κόμμα του δεν θα στηρίξει τη λήψη νέων μέτρων, προκειμένου να κλείσει η τρύπα του προϋπολογισμού του 2011.
Στο ερώτημα «τι θα πράξει η ΝΔ στην πίεση της τρόικας για τη λήψη νέων μέτρων», ο κ. Σαμαράς, υποστηρίζει πως θα πρέπει να επικεντρωθούν μόνο στην περικοπή της σπατάλης. 
  ΤΑ ΝΕΑ online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"