Φίλοι που μας παρακολουθούν

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Ραντεβού με την ιστορία η "Μαύρη Θύελλα"


Ραντεβού με την ιστορία θα έχει η "Μαύρη Θύελλα" στον αυριανό αγώνα με την ΑΕΚ για τη φάση των «32» στο κύπελλο Ελλάδος. Η πόλη της Καλαμάτας θα ξαναζήσει παλιές καλές στιγμές από το παρελθόν, καθώς η τοπική ομάδα, καλείται να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σ' ένα κατάμεστο εθνικό στάδιο, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες από τι πωλήσεις των εισιτηρίων.
Ο μόνος αντίπαλος για να συμβεί αυτό είναι....
οι άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στη περιοχή και αναμένεται να συνεχιστούν και αύριο κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Στον αγωνιστικό τομέα τώρα η ΑΕΚ κατεβαίνει στη Καλαμάτα χωρίς δέκα βασικούς της παίχτες, αφού θα απουσιάσουν, οι τραυματίες Βάργκας, Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Λεονάρντο, Κλωναρίδης, Λαγός, Εγγλέζου, Γκούντιονσεν, ο τιμωρημένος Μάκος και ο Γκέντσογλου που έχει τεθεί εκτός ομάδας.
Η πιθανή ενδεκάδα από τον Κωστένογλου αναμένεται να είναι οι: Αραμπατζής, Κοντοές, Καράμπελας, Κάλα, Μανωλάς, Ρίκκα, Γεωργέας, Χοσέ Κάρλος, Μπερνς, Μπέλεκ, Σιαλμάς.
Αναμένονται όμως και κάποιες εκπλήξεις στην αρχική ενδεκάδα από πλευράς της Ένωσης, αφού στις προπονήσεις δοκιμάστηκαν και έχουν αυξημένες πιθανότητες να παίξουν οι νεαροί Φούντας στα χαφ και ο Αργυρίου ως δεξί μπακ.
Τώρα σε δηλώσεις του από πλευράς ΑΕΚ, ο Ρότζερ Γκερέιρο σε ιστοσελίδα της Βραζιλίας τόνισε αισιόδοξος για το παιχνίδι με τη Καλαμάτα και με σεβασμό απέναντι στην ομάδα από την Μεσσηνία, η ΑΕΚ έχει την ικανότητα και το κίνητρο να περάσει στην επόμενη φάση.
Χαρακρηριστικά δήλωσε: «Είναι το τελευταίο ματς της χρονιάς και θέλουμε να κλείσουμε καλά, τις υποχρεώσεις μας. Η ομάδα βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, προέρχεται, με εξαίρεση το τελευταίο παιχνίδι, από καλά αποτελέσματα και η σκληρή δουλειά στις προπονήσεις φαίνεται σε όλους μας και σε μένα προσωπικά. Σεβόμαστε πολύ την Καλαμάτα, θα προσπαθήσει να μας δημιουργήσει πολλές δυσκολίες στο γήπεδό της, αλλά έχουμε και την ικανότητα και το κίνητρο να τις ξεπεράσουμε».
Από πλευράς τώρα της "Μαύρης Θύελλας" ο προπονητής της ομάδος Ελβιο Μάνα δήλωσε ότι:
«η ομάδα μας, έχει προετοιμαστεί καλά γι' αυτό το παιχνίδι και έχει την ευκαιρία να κάνει τη ζημιά στην ΑΕΚ, ειδικά αν από τη δική της πλευρά μας υποτιμήσουν. Από πλευράς παιχτών, τους έχω όλους στη διάθεσή μου και με τη βοήθεια του κόσμου, θα κάνουμε ότι μπορούμε και πιστεύω να τα καταφέρουμε.
Το ματς της Καλαμάτας θα σφυρίξει ο διαιτητής Δασκαλόπουλος από την Κορινθία, με βοηθούς επόπτες Σταθόπουλο από Ηλεία και Ζυγούρη από την Αιτωλοακαρνανία.
Το παιχνίδι θα γίνει στο εθνικό στάδιο της παραλίας και θα αρχίσει στις 3 το μεσημέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"