Φίλοι που μας παρακολουθούν

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

28 Δεκεμβρίου η πιθανότερη ημερομηνία συνεδρίασης και εκλογής νέας διοίκησης του επιμελητηρίου Μεσσηνίας

χ

ωρίς να υπάρχει καμιά σαφής απάντηση μέχρι σήμερα για την πρόταση που έκανε ο πρώτος σε έδρες συνδυασμός «Νέο Επιμελητήριο» για συνεργασία και από τους άλλους συνδυασμούς που έχουν πάρει τις υπόλοιπες 11 έδρες κυλούν οι ημέρες για....
την εκλογή της νέας διοίκησης.

Η πιθανότερη ημερομηνία για την εκλογή της  νέας  διοίκησης του επιμελητηρίου Μεσσηνίας σύμφωνα με πληροφορίες μας  είναι η Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου όπου σύμφωνα με τον νόμο θα κληθούν τα 21 νέα μέλη να εκλέξουν τον νέο πρόεδρο και το υπόλοιπο συμβούλιο.

Η συνεδρίαση θα γίνει με επανειλημμένες ψηφοφορίες το ίδιο βράδυ αν δεν υπάρξει από την αρχή η εκλογή και θα επαναληφθούν μετά από μερικές ημέρες με πλειοψηφία παρόντων όπως λέει ο νόμος αν τελικά δεν βγει διοίκηση την Τετάρτη 28 /12 .

Πιστεύουμε ότι πρέπει όλοι να αναγνωρίσουν τις ευθύνες τους και να βρεθεί λύση στην πρώτη συνεδρίαση διότι ο θεσμός είναι πάνω από οποιαδήποτε προσωπική φιλοδοξία, άλλωστε η «Θυσία» του Γιώργου Γκούμα πρέπει να συνετίσει πολλούς και να αποδεχτούν την βούληση του επιχειρηματικού κόσμου της Μεσσηνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"