Φίλοι που μας παρακολουθούν

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Εξαρθρώθηκε σπείρα με 180 κιλά χασίς


ImageΣε εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών σε περιοχές της Αρκαδίας, της Μεσσηνίας και της Ηλείας προχώρησε χθες η Αστυνομία, μετά από μία ευρεία αστυνομική επιχείρηση ταυτόχρονα στους τρεις νομούς. 
Στην Τρίπολη δε, σε εργασιακό χώρο συλλογής μετάλλων, βρέθηκαν 27 συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, που ξεπερνούσε τα 180 κιλά.
Από τις ταυτόχρονες αστυνομικές επιχειρήσεις συνελήφθησαν....
για την υπόθεση τέσσερις Έλληνες, ηλικίας  47, 56, 45 και 60 ετών, αντίστοιχα, οι οποίοι ήταν μέλη της οργάνωσης.  
Οι αστυνομικοί εξακρίβωσαν τον τρόπο δράσης, καθώς και την ταυτότητα των μελών της οργάνωσης, μετά από πολύμηνη έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων που προέκυψαν από φυσικές, τεχνικές και επιστημονικές μεθόδους.
Στον εργασιακό χώρο συλλογής μετάλλων στην Τρίπολη βρέθηκαν κρυμμένοι με επιμέλεια είκοσι επτά σάκοι με ακατέργαστο χασίς, συνολικού βάρους 181 κιλών περίπου.
Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα οχήματα ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, το χρηματικό ποσό των 9.490 ευρώ, που θεωρείται ότι προέρχεται από εμπορία ναρκωτικών ουσιών, καθώς και μία ζυγαριά ακριβείας.
Το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης συνεχίζει τις έρευνες για τυχόν συμμετοχή και άλλων μελών στην εγκληματική οργάνωση, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον  Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρίπολης.
Την ευρεία αστυνομική επιχείρηση που οργανώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, συνέδραμαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, καθώς και αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας.
ΘΑΡΡΟΣ News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"