Φίλοι που μας παρακολουθούν

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Σ.Δ.Υ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: «Τρέχω… για τον Αυτισμό - RUN FOR AUTISM»

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας (Σ.Δ.Υ.Μ.), που έχει την αξία της κίνησης και της άσκησης ως καθημερινό τρόπος ζωής και που εντοπίζεται στο σύνολο της ψυχοσωματικής υγείας του ατόμου, θέλοντας να δείξει το κοινωνικό του πρόσωπο και την ευαισθησία του απέναντι σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, αποφάσισε σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Μεσσηνίας, να αφιερώσει στα Άτομα με Αυτισμό μια σειρά....
αθλητικών εκδηλώσεων στις οποίες τα μέλη του θα λάβουν μέρος, με σύνθημα «Τρέχω… για τον Αυτισμό- RUN FOR AUTISM».
Σκοπός, είναι η ενημέρωση γύρω από τον Αυτισμό καθώς και η ηθική στήριξη των Ατόμων με Αυτισμό και των οικογενειών τους. Περισσότερο όμως η ενημέρωση και η στήριξη των προσπαθειών που γίνονται στο «Κέντρο Ημέρας Παιδιών και Εφήβων με Αυτισμό Μεσσηνίας», για την εκπαίδευση των παιδιών και των εφήβων που παρακολουθούν εντελώς δωρεάν τα εκπαιδευτικά του προγράμματα.
Η αρχή των αθλητικών εκδηλώσεων, θα γίνει με τη συμμετοχή των μελών του Σ.Δ.Υ.Μ. στον «29ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011 και αποκορύφωμα των εκδηλώσεων θα είναι ο 12ος «Γύρος της Καλαμάτας» το Σάββατο 28 Απριλίου 2012.

Το Δ.Σ του ΣΔΥΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"