Φίλοι που μας παρακολουθούν

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Εθνική: Δυνατό “τεστ” ενόψει Euro 2012!

Τo πρώτο της τεστ, ενόψει της τελικής φάσης του Euro 2012 δίνει απόψε το βράδυ της Παρασκευής (11/11, 21:30GR) η Εθνική μας ομάδα, η οποία υποδέχεται την αντίστοιχη της Ρωσίας στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Ο Φερνάντο Σάντος έκανε κλήσεις με... εκπλήξεις, φέρνοντας νέα πρόσωπα στην Εθνική και θα έχει την ευκαιρία να....
βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της συνέχειας.

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα της Εθνικής αναμένεται να κάνει ο Χοσέ Χολέμπας, ενώ για πρώτη φορά κλήθηκαν στην ομάδα οι Καπίνο, Γιαννούλης και Θεοδωρίδης.

Όπως έχει δηλώσει ο Σάντος, θα δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλους του ποδοσφαιριστές και εκείνος θα έχει την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Στην αρχική 11άδα ο πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια τον Τζόρβα, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Παπασταθόπουλος θα είναι στο κέντρο της άμυνας, με τον Τοροσίδη δεξιά και τον Χολέμπας αριστερά.

Την τριπλέτα στο κέντρο θα αποτελέσουν οι Καραγκούνης, Κατσουράνης και Φωτάκης. Ως δεξί εξτρέμ θα παίξει ο Σαλπιγγίδης, στα αριστερά θα είναι ο Σαμαράς και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Γκέκας.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χαλκιάς, Καπίνο, Μανιάτης, Μαλεζάς, Γιαννούλης, Τζιόλης, Μάκος, Θεοδωρίδης, Κονέ, Χαριστέας, Λυμπερόπουλος και Μήτρογλου.

Από την άλλη πλευρά ο Ντικ Άντβοκαατ θα παρατάξει με σύστημα 4-3-3 τη Ρωσία. Ο Μαλαφέεφ θα είναι στο τέρμα και στην άμυνα θα βρίσκονται οι Ανιούκοφ, Β. Μπερεζούτσκι, Ιγκνάσεβιτς και Ζιρκόφ. Στο κέντρο θα αγωνιστούν ο Ντενίσοφ, ο Σιρόκοφ και ο Ζιριανόφ και στην επίθεση ο Αρσάβιν, ο Τζαγκόεφ και ο Παβλιουτσένκο.

Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν από 10 έως 20 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"