Φίλοι που μας παρακολουθούν

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Δεν κόβει το ρεύμα αλλά το... κόβει η ΓΕΝΟΠ

Επί ποδός απεργιών που θα κατεβάσουν τους διακόπτες, βρίσκεται η ΓΕΝΟΠ μετά από απόφαση που έλαβε το Σάββατο στην έκτακτη συνεδρίαση το Δ.Σ. του συνδικάτου.
Πριν το κατέβασμα του διακόπτη πάντως οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ, έχουν προχωρήσει στην κατάληψη του κέντρου έκδοσης εντολών διακοπής ρεύματος, προκειμένου να μπλοκαριστούν οι εκδόσεις εντολών για όσους δεν έχουν πληρώσει το έκτακτο τέλος
Πάντως η κατάληψη πραγματοποιείται την ώρα που η ΔΕΗ έχει....
αναστείλει προσωρινά την έκδοση εντολών, μετά από συνεννόηση με το υπουργείο Οικονομικών.

Σημειώνεται ότι το ΥΠΟΙΚ ζήτησε από τη ΔΕΗ να μην προχωρήσει σε διακοπές ρεύματος, μέχρις ότου ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για τις εξαιρέσεις από το ειδικό τέλος εκείνων που αδυνατούν να πληρώσουν. Με «παγωμένη» λοιπόν τη διαδικασία των περικοπών, από χθες οι συνδικαλιστές της ΔΕΗ προχώρησαν σε κατάληψη του κέντρου έκδοσης εντολών διακοπής ρεύματος «για να μην φύγει καμία εντολή διακοπής σε κανένα σπίτι φτωχού, άνεργου, μεροκαματιάρη, μικροσυνταξιούχου».

Παράλληλα το συνδικάτο ετοιμάζεται για σκληρές κινητοποιήσεις με 48ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, που εγκρίθηκαν καταρχήν από το Δ.Σ. της ομοσπονδίας. Η ημερομηνία των απεργιών, που γίνονται μετά τις εξαγγελίες για πώληση τεσσάρων λιγνιτικών μονάδων της εταιρείας, θα καθοριστεί από την εκτελεστική επιτροπή του συνδικάτου μόλις οριστικοποιηθούν τα μέτρα της κυβέρνησης.




Πηγή:www.capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"