Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

Ένας βαθμός αρκεί στην Εθνική Ελλάδος!!

hellasproponisi_georgiaΑρκεί ένας βαθμός  στην Εθνική μας ομάδα, κόντρα στην Γεωργία στην Τυφλίδα για να ταξιδεύσει το γαλανόλευκο συγκρότημα στην τελική φάση του Euro 2012 στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας.  
Παρόλα αυτά, ο Φερνάντο Σάντος έχει ζητήσει από τους παίχτες του να αγωνιστούν για την νίκη, επικυρώνοντας πανηγυρικά το εισιτήριο για τα γήπεδα της Πολωνίας και Ουκρανίας.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου ο....

ομοσπονδιακός τεχνικός ανακοίνωσε για πρώτη φορά στο διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος την ενδεκάδα του αγώνα. Αυτή θα αποτελείται από τους: Τζόρβα, Βύντρα, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Σπυρόπουλο, Καραγκούνη, Τζιόλη, Κατσουράνη, Χαριστέα, Σαλπιγγίδη και Γκέκα. Την αποστολή συμπληρώνουν Χιώτης, Φωτάκης, Αθανασιάδης, Κονέ, Μάκος, Πέτσος, Μαλεζάς και Σκόνδρας
Από την αποστολή αποκλείστηκαν οι τιμωρημένοι Ζαραδούκας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Σαμαράς (συμπλήρωσαν κάρτες) και ο τραυματίας Τοροσίδης (που χτύπησε στα πλευρά και θα μείνει περίπου 15 μέρες εκτός δράσης).

Ο Τιμούρ Κετσπάγια τόνισε στην συνέντευξη τύπου  πως «για όλους είναι μεγάλο το κίνητρο να φοράς τη φανέλα της εθνικής ομάδας. Ο 43χρονος προπονητής αναμένεται να παρατάξει με σύστημα 4-3-3 την ομάδα του.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρεβισβίλι, ο οποίος θα έχει τους Λομπζανίτζε, Χουμπούντια, Αμισουλασβίλι και Καλάτζε. Την τριπλέτα στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται ο Κάνκαβα, Κιζαζνισβίλι και Κομπιασβίλι. Αριστερά θα παίξει ο Ιασβίλι, δεξιά ο Ταρκαμάντζε και στην κορυφή της επίθεσης ο Ντβαλισβίλι.Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κβασκαβάτζε, Σεπιασβίλι, Γκριγκαλάβα, Κασία, Ντουσβίλι, Γκουρούλι, Γκριγκαλασβίλι, Ντεβνταριάνι, Κομπακχίτζε και Μιχελίτζε.

Η βαθμολογία του έκτου ομίλου

Θέση Ομάδα Βαθμοί (Διαφορά τερμάτων)

1 Ελλάδα 21 (12-4)
2 Κροατία 19 (16-7)
3 Ισραήλ 13 (11-11)
4 Λετονία 11 (9-10)
5 Γεωργία 10 (6-7)
6 Μάλτα 1 (4-19)

Σε ισοβαθμία με την Κροατία ευνοείται η Εθνική, λόγω καλύτερων αποτελεσμάτων στα μεταξύ τους ματς (0-0 στο Ζάγκρεμπ και 2-0 χθες).

Η τελευταία αγωνιστική (11/10, 20:00)

Κροατία - Λετονία
Γεωργία - Ελλάδα
Μάλτα - Ισραήλ

Sportgate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"