Φίλοι που μας παρακολουθούν

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Χαλάει ξανά ο καιρός το Σαββατοκύριακο.

Χαλάει ξανά ο καιρός Επιδείνωση θα παρουσιάσει ξανά από σήμερα ο καιρός με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και τα βόρεια, που όμως όμως σταδιακά θα επεκταθούν στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, ενώ από το βράδυ θα πέσουν και χιόνια στα ορεινά.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα....
αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στα βορειοανατολικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου.
Νεφώσεις με παροδικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στη Θεσσαλονίκη, όπου το θερμόμετρο θα δείξει από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:

Μακεδονία - Θράκη:
Αρχικά θα επικρατήσουν τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Το απόγευμα οι νεφώσεις θα αυξηθούν και τα φαινόμενα στη δυτική και κεντρική Μακεδονία θα ενταθούν. Από το βράδυ θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στα δυτικά βορειοδυτικοί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 18 βαθμούς κελσίου.
Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Αρχικά στο Ιόνιο και την Ήπειρο και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. 
Από το μεσημέρι τα φαινόμενα πιθανώς στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές να είναι πρόσκαιρα ισχυρά. Από το βράδυ χιονοπτώσεις στα ορεινά της Ηπείρου.
Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 25 βαθμούς κελσίου.
Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά. Εύβοια. Ανατολική Πελοπόννησος: Αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες που πιθανώς τις πρωινές ώρες στην ανατολική Θεσσαλία και τις Σποράδες να είναι ισχυρές.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 24 βαθμούς κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη: Αρχικά γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός, βαθμιαία όμως θα αναπτυχτούν νεφώσεις και από το μεσημέρι ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές στις Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη.
Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι από τα δυτικά σε βόρειους βορειοανατολικούς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς κελσίου.
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα:  
Λίγες εφώσεις τοπικά αυξημένες στα βόρεια όπου ενδέχεται να σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια ασθενείς και στα βόρεια βορειοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"