Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Γ. Παπανδρέου: «Μη χαριστείτε σε κανέναν»

Επίσκεψη στο κτίριο της ΓΑΔΑ πραγματοποίησε το πρωί ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, όπου ενημερώθηκε για το έργο της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας, ενώ συνεχάρη και τα στελέχη της υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τις πρόσφατες επιτυχίες της Υπηρεσίας.

«Μη χαριστείτε σε κανέναν, αυτό είναι το αίσθημα δικαίου που ζητά ο ελληνικός λαός» ζήτησε ο κ. Παπανδρέου, μιλώντας σε στελέχη της αστυνομίας. «Ο Ελληνικός λαός, θέλει....
οι θυσίες του να πιάσουν τόπο. Η αδιαφάνεια και η διαφθορά, είναι που πληρώνει σήμερα ο Έλληνας φορολογούμενος», τόνισε.

Ο κ. Παπανδρέου, εισήλθε στο κτίριο λίγο μετά τις 10.30 το πρωί. Ωστόσο, συνδικαλιστές αστυνομικοί θέλησαν να εισέλθουν στο κτίριο, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τα μέτρα της κυβέρνησης και τις περικοπές στους μισθούς, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Στην είσοδο του κτιρίου, τον πρωθυπουργό περίμενε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, ο Αρχηγός της ΕΛΑΣ, Ελευθέριος Οικονόμου, οι προϊστάμενοι της Οικονομικής Αστυνομίας Λ.Σταματάκης και του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μ.Σφακιανάκης, ο Αττικάρχης και αξιωματικοί και προϊστάμενοι υπηρεσιών.

Ο προϊστάμενος της Οικονομικής Αστυνομίας αναφέρθηκε στο έργο της υπηρεσίας και υπογράμμισε ότι επί δύο μήνες, υπάρχουν 3.214καταγγελίες, εκ των οποίων 910 είναι επώνυμες, και έχουν σχηματισθεί 107 δικογραφίες.
Ο κ. Παπανδρέου έδειξε ενδιαφέρον για τις υποθέσεις που χειρίστηκε η Υπηρεσία σχετικά με τη μη έκδοση αποδείξεων.

Από την πλευρά του, ο προϊστάμενος του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τόνισε ότι για στο 98% οι παροχές του διαδικτύου είναι θετικές ωστόσο το 2% λειτουργεί αρνητικά. Η ΔΗΕ έχει συνδράμει αστυνομικές επιχειρήσεις χωρών της ΕΕ και έχει συλλάβει 695 παιδόφιλους ενώ από το 2004 μέχρι σήμερα, έχουν οδηγηθεί στην δικαιοσύνη 695 παιδόφιλοι. 
Επίσης, σε 286περιπτώσεις, έχει αποτρέψει άτομα, που είχαν εκφράσει την πρόθεσή τους να βάλουν τέλος στη ζωή τους.
Παράλληλα, ο προϊστάμενος της Φορολογικής αστυνομίας, τόνισε στον Πρωθυπουργό, ότι η υπηρεσίες του, επιχειρούν να αντιμετωπίσουν το λαθρεμπόριο πετρελαίου, ενώ αυτό το διάστημα, ερευνούν μια υπόθεση λαθρεμπορίου, μη καταβολής ΦΠΑ ύψους 1εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"