Φίλοι που μας παρακολουθούν

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Πάγκαλος: Επίθεση κατά της Κύπρου είναι και κατά της Ελλάδας

Πάγκαλος: Επίθεση κατά της Κύπρου είναι και κατά της Ελλάδας Αυστηρό μήνυμα στην Τουρκία, προειδοποιώντας ότι η Ελλάδα θα στηρίξει την Κυπριακή Δημοκρατία και οποιαδήποτε επίθεση εναντίον της θα αποτελεί και επίθεση εναντίον της Ελλάδας, έστειλε από το βήμα της Βουλής ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης , Θ. Πάγκαλος, προτείνοντας παράλληλα μία....
άτυπη σύγκλιση όλων των κομμάτων με ειδικό θέμα οι εξελίξεις στη Θράκη και με ποιο τρόπο μπορούν αυτές να αντιμετωπιστούν.


Με αφορμή επίκαιρη ερώτηση του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι
"η Κύπρος είναι ανεξάρτητο μέλος του ΟΗΕ και έχει δικαίωμα να καθορίσει αυτοτελώς τα συμφέροντά της, μόνη ή σε συνεργασία με άλλες χώρες".
Νωρίτερα, ο κ Καρατζαφέρης είχε κάνει λόγο "για συνεχιζόμενες τουρκικές προκλήσεις και επικίνδυνες απόπειρες διείσδυσής της στη Θράκη, μέσω του προξενείου της" και κάλεσε την κυβέρνηση να πάρει μέτρα, ώστε να μην αφήσει να παγιωθεί μια πολιτική που μπορεί, όπως είπε, να δημιουργήσει "ανήκεστο βλάβη" στην Ελλάδα.
Ο κ. Πάγκαλος χαρακτήρισε μεγάλο σφάλμα ότι επετράπη η ίδρυση του προξενείου στη Κομοτηνή, συμφωνώντας με τον κ. Καρατζαφέρη ότι χρησιμοποιείται για προπαγανδαστικούς σκοπούς της Τουρκίας.
Πάντως, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης διαβεβαίωσε ότι οι περιτομές σε μουσουλμάνους γίνονται κάτω από τον πλήρη και αυστηρότατο υγειονομικό έλεγχο του ελληνικού υπουργείου Υγείας, σημειώνοντας ότι αυτό είναι ένα θρησκευτικό γεγονός που δεν μπορεί να εμποδιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"