Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Στο Αυτόφωρο υπάλληλος της ΔΕΗ Καλαμάτας για δωροδοκία

ImageΠροθεσμία έως αύριο για να ετοιμάσει την υπεράσπισή του ζήτησε και έλαβε χθες από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καλαμάτας ο 55χρονος υπάλληλος της ΔΕΗ ο οποίος συνελήφθη προχθές με την κατηγορία της δωροδοκίας.
Ο 55χρονος υπάλληλος είναι αρμόδιος στο τμήμα επανασύνδεσης ρεύματος και, σύμφωνα με το κατηγορητήριο που έχει συνταχθεί εναντίον του, απαίτησε από 23χρονο το ποσό των....
40 ευρώ, προκειμένου να συντάξει παράτυπα σχέδιο ηλεκτρολόγου για επανασύνδεση ρεύματος σε παλιά οικία. Σύμφωνα με τη διαδικασία, το σχέδιο προσκομίζεται από τον ενδιαφερόμενο πολίτη κι αφού έχει συνταχθεί από επαγγελματία ηλεκτρολόγο.

Ο 23χρονος ενημέρωσε την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας και μετά από επιχείρηση που στήθηκε, το πρωί της Δευτέρας πήγε στη ΔΕΗ και παρέδωσε στον 55χρονο προσημειωμένα χαρτονομίσματα, για να συντάξει παράτυπα σχέδιο ηλεκτρολόγου.
Μόλις ο υπάλληλος της ΔΕΗ πήρε τα χρήματα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης που παρακολουθούσαν τον συνέλαβαν και βρήκαν στην κατοχή του  τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα.
Χθες το μεσημέρι ο 55χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, όμως ζήτησε προθεσμία δύο ημερών για να ετοιμάσει την υπεράσπιση του. 
Το Δικαστήριο δέχθηκε το αίτημά του, όπως και αυτό της άρσης κρατήσεως.
ΘΑΡΡΟΣ News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"