Φίλοι που μας παρακολουθούν

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011

ΤΑΞΙ: Δεύτερη εβδομάδα κινητοποιήσεων

Την Τρίτη οι αυτοκινητιστές προγραμματίζουν συγκέντρωση έξω από τη Βουλή Για δεύτερη εβδομάδα συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι ιδιοκτήτες ταξί, αντιδρώντας στην απελευθέρωση του επαγγέλματός τους.



Την Τρίτη οι αυτοκινητιστές προγραμματίζουν συγκέντρωση έξω από τη Βουλή
Οι ιδιοκτήτες ταξί συγκεντρώνονται στα διόδια, όπου σηκώνουν τις μπάρες για την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων και....
στα εκδοτήρια αρχαιολογικών χώρων, όπου επιτρέπουν την δωρεάν είσοδο των τουριστών.
Από το πρωί της Δευτέρας ιδιοκτήτες ταξί βρίσκονται στα διόδια των Αφιδνών και της Ελευσίνας και έχουν σηκώσει τις μπάρες.
Την Τρίτη οι αυτοκινητιστές προγραμματίζουν συγκέντρωση έξω από τη Βουλή, όπου θα συνεδριάσει ο Κοινοβουλευτικός Τομέας Ελέγχου Μεταφορών του ΠΑΣΟΚ, από τα μέλη του οποίου έχει κληθεί ο υπουργός Μεταφορών Γ.Ραγκούσης, προκειμένου να ενημερώσει για τις προθέσεις του σχετικά με το άνοιγμα του επαγγέλματος.
Κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα
Παράλληλα, ιδιοκτήτες ταξί έχουν συγκεντρωθεί στα διόδια της εθνικής οδού Πατρών - Κορίνθου, στο ύψος του Ρίου και στα διόδια της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου.
Σε κλοιό αυτοκινητιστών ταξί βρέθηκε για τρίτη συνεχή εργάσιμη η εφορία στα Χανιά, καθώς ιδιοκτήτες και οδηγοί προχώρησαν από νωρίς το πρωί σε αποκλεισμό της εισόδου του κτηρίου επί της οδού Τζανακάκη, που στεγάζει τις δυο δημόσιες οικονομικές υπηρεσίες καθώς και τα δυο διοικητικά δικαστήρια.
Οι αυτοκινητιστές παρέταξαν οχήματα μπροστά από το κτίριο, χωρίς ωστόσο να εμποδίζουν την κυκλοφορία. Λόγω της κινητοποίησης, από την Πέμπτη δεν έχει γίνει καμία συναλλαγή από τις δυο οικονομικές υπηρεσίες.
Τις δυό οικονομικές εφορίες του Ηρακλείου απέκλεισαν σήμερα το πρωί οι ιδιοκτήτες και οδηγοί ταξί, συνεχίζοντας τη διαμαρτυρία τους για την απελευθέρωση του επαγγέλματος τους.
Οι ταξιτζήδες απέκλεισαν την Α' και Β' ΔΟΥ του Ηρακλείου, με αποτέλεσμα οι πολίτες να μην μπορούν να διεκπεραιώσουν τις συναλλαγές τους. Αύριο αναμένεται να μεταβούν στην Αθήνα για να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση έξω από τη Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"