Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Καταγγελία Ηλία Βαρούτσου στην Ελληνική βραδιά στο Μάραθο.

Όλα καλά στην Ελληνική βραδιά που έγινε το Σάββατο στο Μάραθο προς τιμήν των 700 στελεχών της Deutsche Telekom που αυτές τις μέρες βρίσκονταν στην Costa Navarino για συνέδριο. 
Κέφι, χορός, διασκέδαση και happenics κυριάρχησαν στην εκδήλωση και στο χωριό οι δρόμοι ήταν πλημμυρισμένοι από πολύ κόσμο με έντονα χρώματα και παραδοσιακές στολές.  
Το αξιοπερίεργο όμως ήταν ότι....
στο γεύμα που υπήρχε για τους καλεσμένους που ήταν και μια μορφή γαστρονομίας, και στο μεγάλο μπουφέ που είχε φτιαχτεί για το κόσμο
αντί να προβληθεί το κύριο προϊόν της περιοχής Τρυφιλίας και γενικά της Μεσσηνίας, το λάδι, αυτά που φιγουράριζαν στα τραπέζια ήταν από τη Μυτιλήνη και τη Σητεία.
Αυτό έκανε έξαλλο το πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Γαργαλιάνων, Ηλία Βαρούτσο, ο οποίος κατήγγειλε με δήλωσή του τους διοργανωτές χαρακτηρίζοντάς το ως "πρόκληση".
Ανάλογες αντιδράσεις υπήρχαν από το Δήμαρχο Τριφυλίας κ. Κόλλιας ενώ αρνήθηκαν σε τοπικό παραγωγό να εκθέσει τα δικά του παραδοσιακά προϊόντα. 
Το έξτρα παρθένο λάδι της περιοχής φημίζεται για την ποιότητά του και είναι ιδιαίτερα φημισμένο για τη γεύση του παγκοσμίως.
Πληροφορίες από eleftheriaonline 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"