Φίλοι που μας παρακολουθούν

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Άγρια κόντρα στην Βουλή για τα χθεσινά επεισόδια

VouliΚόντρα ξέσπασε στην Βουλή μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας κ. Μπεγλίτη και του βουλευτή του ΣΥΝ κ. Λαφαζάνη για τα επεισόδια της Τρίτης, που είχαν ως αποτέλεσμα να πέσει ένας 30χρονος σε κώμα με κίνδυνο να χάσει την ζωή του.
Ο κ. Λαφαζάνης έκανε λόγο για δολοφονικές επιθέσεις των ΜΑΤ, ενώ ο κ. Μπεγλίτης αναρωτήθηκε αν....
ο κ. Λαφαζάνης «εύχεται να έχουμε νεκρό για δικαιωθεί η τυφλή και αδιέξοδη πολιτική της αριστεράς».

Λαφαζάνης: «Κοντά στο μνημόνιο που μας οδηγεί στην καταστροφή λειτουργεί μια πολύ επικίνδυνη αστυνομία…  Μιλάμε για δολοφονικές επιθέσεις των ΜΑΤ σε άοπλους με σκοπό και στόχο να τους σκοτώσουν. Και αυτά δεν τα λέω εγώ, τα λένε οι παριστάμενοι. Ο γιατρός που τον χειρούργησε είπε ρητά ότι τα χτυπήματα αυτά εξέφραζαν δολοφονικές επιθέσεις … Το αυγό του φιδιού έχει εκκολαφθεί μέσα στην αστυνομία… 
Δείτε τα βίντεο της ντροπής. Λένε ότι αυτός που χτυπάνε ότι είναι και αυτός που νοσηλεύεται… Τι θα κάνετε; Τι μέτρα θα πάρετε;

Μπεγλίτης: «Η ηγεσία του υπουργείου έχει ζητήσει τη έρευνα. Τα γεγονότα αυτά, τα οποία καταδικάζω, μας προβληματίζουν και δημιουργούν και ερωτηματικά. Αυτό είναι το ένα το άλλο είναι ο ανεύθυνος λόγος, που ακούστηκε από τον Λαφαζανη… Έχει συναίσθηση των λεγομένων; Αναρωτιέμαι αν δεν εύχεται να έχουμε νεκρό για δικαιωθεί η τυφλή και αδιέξοδη πολιτική της αριστεράς».

Λαφαζάνης: «Ο υφυπουργός είπε ότι εύχομαι να πεθάνει κάποιος για να κερδοσκοπήσω πολιτικά. Αν  δεν ανακαλέσετε θα είναι όνειδος για την  παρουσία σας».

 
Μπεγλίτης: «Εγώ είπα ότι στο πολιτικό σας αδιέξοδο που βρίσκεστε θέλετε να υπάρξουν νεκροί».



 

Λαφαζάνης : Αυτά που λέτε είναι πρωτοφανή…. Λυπάμαι πολύ Ντροπή σας. Οι δολοφονικές επιθέσεις που αναφέρθηκαν δεν είναι δικές μου. Είναι του χειρουργού, που είπε ότι πρώτη φορά στη καριέρα του είδε τέτοια συμπεριφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"