Φίλοι που μας παρακολουθούν

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Σκηνές ντροπής μετά τη λήξη του ντέρμπι

Χαμός έγινε μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Καλόπουλου στο ντέρμπι.
Από όλες τις πλευρές του γηπέδου μπήκαν αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο και προπηλάκισαν ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.
Χρειάστηκε να προσπαθήσουν να ηρεμήσουν την κατάσταση οι παίκτες των γηπεδούχων προκειμένου να φτάσουν στη φυσούνα οι «πράσινοι». Ο Σισέ, έξαλλος με την επίθεση που δέχτηκε προανήγγειλε ότι.... θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από το ελληνικό πρωτάθλημα!

«Αυτοί είναι οι τελευταίοι μήνες που με βλέπετε. Με αυτές τις συνθήκες δεν μπορώ να συνεχίσω».

Αυτή ήταν η ...βόμβα που πέταξε ο Σισέ. Να τονιστεί πως ο Γάλλος φορ του Παναθηναϊκού είχε και λεκτικό διαξιφισμό με τον κ. Μαρινάκη

Πάντως, ο Παναθηναϊκός καταγγέλει πως χτυπήθηκαν παίκτες του, ενώ πιάστηκαν στα χέρια οι Τοροσίδης -Λέτο που είχαν ανοίξει διαμάχη και στον αγωνιστικό χώρο.

Από την ΠΑΕ ΠΑΟ μίλησε ο κ. Γόντικας:
«Σήμερα έγινε κλοπή. Αλλοίωση αποτελέσματος. Για μας ο Παναθηναϊκός νίκησε με 2-1. Όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε. Εμείς στον πρώτο γύρο φιλοξενήσαμε τον Ολυμπιακό. Τώρα όμως χτυπήθηκαν τέσσερις ποδοσφαιριστές και αυτό το χρεώνεται ο Ολυμπιακός. Θα είναι απαράδεκτο αν δεν υπάρξουν κυρώσεις»

Ο Φερέιρα είπε: «Τα είδατε όλα και έχετε την ευθύνη να τα γράψετε. Επρεπε να νικήσουμε και τελικά χάσαμε. Περιμένω από την Ομοσπονδία να πάρει αποφάσεις γι ' αυτά που έγιναν στο τέλος με τους οπαδούς» 
ΤΑ ΝΕΑ online

1 σχόλιο:

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"