Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Μετωπική Λοβέρδου - γιατρών

Μετωπική Λοβέρδου - γιατρώνΑίσθηση προκάλεσε η αναφορά του Ανδρέα Λοβέρδου από το Βήμα της Βουλής όταν αναφερόμενος στην ταλαιπωρία που υφίστανται οι ασφαλισμένοι χαρακτήρισε τη Βουλή ως «Βουλή των συντεχνιών». Ο υπουργός Υγείας κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το πολυνομοσχέδιο η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα το βράδυ με την ψήφισή είπε μεταξύ άλλων:....

«Ρώτησε κανείς τον ασφαλισμένο που δούλεψε 42 χρόνια ως σερβιτόρος και τώρα ως ηλικιωμένος στήνεται από τις 4 τα ξημερώματα στη ουρά; Μόνο οι γιατροί έχουν λόγο; Μόνο αυτούς θα ρωτάμε; Η Βουλή είναι Βουλή των συντεχνιών και αυτό πρέπει να αλλάξει. Αυτό θα αλλάξουμε εμείς και αυτό θα κάνουμε» κατέληξε ο υπουργός Υγείας.


Από την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας επισημάνθηκε ότι αν δεν αλλάξει το νομοσχέδιο η αξιωματική αντιπολίτευση θα το καταψηφίσει ενώ ανάλογη στάση θα κρατήσουν και το ΚΚΕ και ο ΛΑΟΣ.
Την ίδια ώρα σε εξέλιξη είναι η πορεία των γιατρών και των συμβασιούχων του ΙΚΑ. Ο ιατρικός κόσμος ξεκίνησε από το υπουργείο Υγείας, στην οδό Αριστοτέλους και κατευθύνεται στη Βουλή.
Οι γιατροί του ΙΚΑ παραμένουν αμετακίνητοι στις θέσεις τους και συνεχίζουν τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή 11/2 την απεργία διαρκείας, ενώ οι νοσοκομειακοί γιατροί Αθήνας και Πειραιά απεργούν έως και αύριο Πέμπτη.
 v4.ethnos.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"