Φίλοι που μας παρακολουθούν

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Ενοικιάζονται μητέρες για γκέι μπαμπάδες!

Το όνειρο ομοφυλόφιλων ζευγαριών να αποκτήσουν το δικό τους παιδί θα κάνουν πραγματικότητα οι Βρετανοί πρωτοπόροι του είδους, ιδρύοντας την πρώτη κλινική παρένθετων μητέρων στη χώρα τους.
Ο Τόνι και ο Μπάρι Ντρούιτ-Μπάρλοου, οι οποίοι έγραψαν ιστορία το 1999 ταξιδεύοντας στην Αμερική όπου.... χρησιμοποιώντας τα ωάρια δότριας και μία παρένθετη μητέρα έγιναν γονείς, θα εγκαινιάσουν τον ερχόμενο Φεβρουάριο κλινική για επίδοξους γονείς ίδιου φύλου.
Η έδρα της κλινικής θα βρίσκεται στο Εσεξ, όπου κατοικούν άλλωστε και οι δύο ιδρυτές της, όμως θα υπάρχουν γραφεία και στην Καλιφόρνια
Στόχος τους θα είναι να ταιριάζουν παρένθετες μητέρες και δότριες ωαρίων στην Αμερική με ζευγάρια ομοφυλόφιλων από τη Βρετανία και γενικότερα την Ευρώπη.


Η είδηση αυτή έρχεται μία ημέρα μετά την ανακοίνωση ότι ο δημοφιλής καλλιτέχνης Ελτον Τζον και ο σύντροφός του Ντέιβιντ Φέρνις έγιναν γονείς μέσω παρένθετης μητέρας. 
«Η απόφασή τους να χρησιμοποιήσουν παρένθετη μητέρα θα εξυπηρετήσει μια χαρά τον σκοπό τεκνοποίησης των ομοφυλόφιλων» σχολίασαν ο Τόνι και ο Μπάρι, οι οποίοι έχουν αποκτήσει μέχρι σήμερα πέντε παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας.


Τα πρώτα δίδυμα αγοράκια τους είναι πλέον έντεκα ετών. Ωστόσο, για να καταφέρουν να χαρακτηριστούν νόμιμα γονείς τους, οι δύο Βρετανοί σύντροφοι χρειάστηκε να δώσουν δριμύ δικαστικό αγώνα σε ανώτατο δικαστήριο της Αμερικής. Ο δικαστής διέταξε τελικά να αναφερθούν τα ονόματά τους στο πιστοποιητικό γέννησης των δύο αγοριών ως «γονέας νούμερο ένα» και «γονέας νούμερο δύο».


Λίγα χρόνια αργότερα απέκτησαν ένα ακόμα αγοράκι, τον Ορλάντο, ο οποίος σήμερα είναι επτά ετών, ενώ πριν από δέκα μήνες ήρθαν στον κόσμο δύο ακόμα αγοράκια και πάλι μέσω παρένθετης μητέρας, ο Ντάλας και ο Τζάσπερ, τα οποία οι περήφανοι γονείς βάφτισαν τον περασμένο Ιούλιο.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"