Φίλοι που μας παρακολουθούν

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Οι θέσεις για τους προς μετάταξη σιδηροδρομικούς στη Μεσσηνία.

Στο Ελεγκτικό Συνέδριο, σε Τμήματα και Διευθύνσεις Αλλοδαπών και Μετανάστευσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στο ΙΚΑ, σε ασφαλιστικά ταμεία, σε δημόσιες βιβλιοθήκες, σε Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, στο ΤΕΙ, σε ΔΕΥΑ και στο υπουργείο Πολιτισμού ως φύλακες και εργάτες υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις για τους υπαλλήλους του ΟΣΕ που πλεονάζουν και πρέπει να μεταταχθούν.
Οι θέσεις που ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Εσωτερικών  για τη Μεσσηνία είναι.... 92. Κάποιες απ’ αυτές δεν πρόκειται να καλυφθούν, αφού αφορούν πανεπιστημιακής (ΠΕ) και τεχνολογικής εκπαίδευσης (ΤΕ), καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων στο σιδηρόδρομο στους νομούς της Περιφέρειας είναι ΔΕ (δευτεροβάθμιας) και ΥΕ (υποχρεωτικής εκπαίδευσης).
Σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί, μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου οι σιδηροδρομικοί πρέπει να συμπληρώσουν τις αιτήσεις για τις θέσεις που επιθυμούν και έως τις 20 Ιανουαρίου θα πρέπει να έχει βρεθεί και η θέση για τον καθένα εργαζόμενο.
Αναλυτικά, οι διαθέσιμες προς μετάταξη θέσεις για τους σιδηροδρομικούς, είναι:
Μεσσηνία (92 θέσεις):
Δημόσια Βιβλιοθήκη Πεταλιδίου: ΔΕ διοικητικού - οικονομικού 1
Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Καλαμάτας: ΔΕ διοικητικού 1.
Ελεγκτικό Συνέδριο: ΠΕ οικονομολόγοι 3
ΙΚΑ: ΔΕ διοικητικών γραμματέων 8
ΟΠΑΔ: ΔΕ διοικητικού - λογιστικού 1
Περιφέρεια Πελοποννήσου - Τμήμα Αστικής Κατάστασης Αλλοδαπών και Μετανάστευσης: ΔΕ διοικητικών γραμματέων 2, ΠΕ διοικητικού - οικονομικού 3, ΠΕ κοινωνιολόγων 1, ΤΕ διοικητικού - λογιστικού 3
ΤΕΙ Καλαμάτας: ΔΕ διοικητικού 4, ΥΕ εργατών 6. Περιφερειακές Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΔΕ διοικητικού 4, ΥΕ νυχτοφυλάκων 10. Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού: ΔΕ νυχτοφυλάκων 5, ΔΕ φυλάκων αρχαιοτήτων 20, ΥΕ εργατών 20.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"