Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Πρόστιμο 100.000 από τον Αδαμίδη στους παίκτες της ΑΕΚ

Ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ με την επιστροφή του από την Κύπρο τα έψαλε για τα καλά στους παίκτες και τους επέβαλε πρόστιμο 100.000 ευρώ για τις πολύ κακές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα με αποκορύφωμα την ήττα από τον Ηρακλή.
Πρόκειται ουσιαστικά για το πιο βαρύ πρόστιμο που έχει επιβάλει η διοίκηση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ το οποίο μάλιστα , όπως τόνισε στους παίκτες ο Σταύρος Αδαμίδης θα.... επανεξεταστεί μετά τον αγώνα Κυπέλλου με τη Λάρισα, αφήνοντας έτσι μια πιθανότητα να διαγραφεί αν η ΑΕΚ προκριθεί και συνεχίσει , ή να ισχύσει κανονικά αν αποχαιρετήσει το θεσμό.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένος από τη νέα αποτυχία της ομάδας φέρνοντας προ των ευθυνών τους παίκτες “Πιστεύω ότι έχετε καταλάβει σε ποιο σημείο έχετε φέρει την ομάδα. Ο προπονητής δουλεύει από το πρωί ως το βράδυ, η διοίκηση προσπαθεί να κάνει τα πάντα και το ίδιο απαιτούμε να κάνετε κι εσείς. Από εδώ και πέρα μόνο τα αποτελέσματα μπορούν να αντιστρέψουν την κατάσταση και πρέπει να τα φέρετε. Το παιχνίδι με τη Λάρισα είναι οριακό και μόνο η πρόκριση υπάρχει. Πρέπει να δείξετε μεγαλύτερο ζήλο, να δείξετε πως πονάτε τη φανέλα γιατί η απογοήτευση είναι μεγάλη” είπε μεταξύ άλλων.
Contra Logo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"