Φίλοι που μας παρακολουθούν

Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Αντικατοχικές εκδηλώσεις σε Λευκωσία, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Λονδίνο.


Την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου, επέτειο ανακήρυξης του Τουρκοκυπριακού ψευδοκράτους, θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις καταδίκης της Τουρκικής κατοχής σε Λευκωσία, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Λονδίνο.
Στην Αθήνα η Εθνική Φοιτητική Ένωση Κυπρίων (ΕΦΕΚ) Αθήνας διοργανώνει αντικατοχική πορεία.
Το Δράσις-ΚΕΣ, η μοναδική αντι-ομοσπονδιακή φωνή των Αθηνών, θα συμμετάσχει.... στην πορεία με προσυγκέντρωση στο οίκημά του (Παιανίας 5-7, Ζωγράφου) στις 3:30 μ.μ.
Στην Θεσσαλονίκη η Παγκύπρια Ενιαία Οργάνωση Φοιτητών (ΠΕΟΦ) πραγματοποιεί:
  • Απεργία πείνας από τις 12:00 της 13ης Νοεμβρίου μέχρι τις 12:00 της 15ης Νοεμβρίου, έναντι του τουρκικού προξενείου.
  • Διαφώτιση με αντικατοχικό – αντι-ομοσπονδιακό υλικό από την 13η μέχρι την 15η Νοεμβρίου από τις 11:00 π.μ. μέχρι 4:00 μ.μ.
  • Αντικατοχική – αντι-ομοσπονδιακή εκδήλωση στις 15 Νοεμβρίου στις 5:00 μ.μ. στην αίθουσα του θεάτρου «Ολύμπιον» (Αριστοτέλους 10) με χαιρετισμό από την δασκάλα Χαρά Νικοπούλου και κεντρικό ομιλητή τον Νεοκλή Σαρρή (ιστορικό, τουρκολόγο).
  • Αντικατοχική – αντι-ομοσπονδιακή πορεία διαμαρτυρίας στις 15 Νοεμβρίου στις 7:00 μ.μ. αρχομένη από το θέατρο «Ολύμπιον» μέχρι το τουρκικό προξενείο.
Στην Πάτρα ο Αυτόνομος Φοιτητικός Συνασπισμός Κυπρίων (ΑΦΣΚ) «Φλόγα» διοργανώνει ομιλία «27 χρόνια ψευδοκράτος: στο κατώφλι επικίνδυνων εξελίξεων στο Κυπριακό» στο «Κοινοτικόν» (Κανακάρη 227, μεταξύ Τσαμαδού & Σαχτούρη).
Στην Λευκωσία η Ανεξάρτητη Φοιτητική Έπαλξη συμμετέχει στην πορεία καταδίκης στο οδόφραγμα του Λήδρα Παλάς. Προσυγκέντρωση στην πλατεία της Παναγίας Φανερωμένης στις 9:30 π.μ.
Στο Λονδίνο το Μέτωπο Κυπρίων Φοιτητών Ηνωμένου Βασιλείου καλεί τα μέλη του, καθώς και όλον τον Κυπριακό Ελληνισμό στο Ηνωμένο Βασίλειο, να δώσουν δυναμικά το παρόν τους, στην διαδήλωση που συνδιοργανώνει η ΕΦΕΚ με την κυπριακή παροικία, για την καταδίκη της παράνομης, μονομερούς ανακήρυξης του ψευδοκράτους, στις 6:30 μ.μ. έξω από την τουρκική πρεσβεία. 
Η τούρκικη πρεσβεία βρίσκεται στην Belgrave Square στο Λονδίνο. Οι πλησιέστεροι σταθμοί underground είναι o Victoria (Victoria Line, Circle Line, District Line) και το Hyde Park (Picadilly Line). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"