Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Συνελήφθησαν δυο αδέλφια για διακίνηση ναρκωτικών από το τμήμα δίωξης ναρκωτικών Καλαμάτας

Αστυνομικοί του τμήματος δίωξης ναρκωτικών Καλαμάτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης δίωξης ναρκωτικών Αττικής, μετά από έλεγχο σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 30χρονος κάτοικος Γαργαλιάνων, τον συνέλαβαν αυτόν διότι βρέθηκε να κατέχει ποσότητα χασίς συνολικού βάρους είκοσι ενός κιλών και πεντακοσίων (21,500) γραμμαρίων, που είχε.... τοποθετήσει σε τέσσερις (4) νάιλον σακούλες.

Ο έλεγχος διενεργήθηκε στην εθνική οδό Τρίπολης - Καλαμάτας. Ακολούθως σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκε ποσότητα χασίς, συνολικού βάρους πεντακοσίων εβδομήντα έξι ( 576) γραμμαρίων, την οποία κατείχε από κοινού με τον 33χρονο σύνοικο αδελφό του, ο οποίος και αυτός συνελήφθη. Στη συνέχεια ύστερα από εξερεύνηση χώρου σε δασική περιοχή, η οποία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σπίτι τους, μέσα σε αυτοσχέδιο θερμοκήπιο βρέθηκαν δύο (2) πλαστικά βαρέλια, τα οποία περιείχαν ποσότητα χασίς συνολικού βάρους δέκα εννέα κιλών και πεντακοσίων (19.500) γραμμαρίων, τα οποία κατείχε ο πρώτος.

Τα ναρκωτικά και το Ι.Χ. αυτοκίνητο κατασχέθηκαν. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Καλαμάτας και προανάκριση ενεργεί το τμήμα δίωξης ναρκωτικών Καλαμάτας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"