Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Εμεινε χωρίς αντιπεριφερειάρχη ο Π. Τατούλης

Δυνατό ήταν το χτύπημα που δέχθηκε ο Πέτρος Τατούλης, στο παρά πέντε της επαναληπτικής  Κυριακής, με την αποχώρηση από  το ψηφοδέλτιο του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη  Δημήτρη Σαραβάκο. 
Μεταξύ άλλων, κατήγγειλε «παιχνίδια» σταυροδότησης υπέρ των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που μετέχουν στο ψηφοδέλτιο με αποτέλεσμα ο συνδυασμός να χάσει τον ανεξάρτητο και υπερκομματικό χαρακτήρα του.

Ο υποψήφιος  προέρχεται από την.... Αργολίδα (όπου ο συνδυασμός του κ.Τατούλη πήγε καλά την προηγούμενη Κυριακή) όπου ασκεί ισχυρή επιρροή, οπότε η αποχώρησή του εκτιμάται ότι θα προκαλέσει πρόβλημα στον β΄γύρο.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος για την  περιφέρεια Πελοποννήσου εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση, κάνοντας λόγο για ιδιοτελή συμπεριφορά του κ.Σαραβάκου «που δεν συνάδει με τη δική μας πολιτική φιλοσοφία».

Νέα Πελοπόννησος  είναι ένας αρραγής, υπερβατικός  και πολυσυλλεκτικός οργανισμός  ανιδιοτελών ατόμων που θέλουν  να προσφέρουν στον τόπο τους, στη βάση ενός συγκεκριμένου  σχεδίου δράσης", αναφέρεται στην ανακοίνωση του κ.Τατούλη, όπου «η μεγάλη νίκη της 7ης Νοεμβρίου» χαρακτηρίζεται ως προάγγελος της «μεγάλης γιορτής» που θα συντελεστεί στην Πελοπόννησο την ερχόμενη Κυριακή.
 www.capital.gr - κεφάλαιο στην οικονομική ενημέρωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"