Φίλοι που μας παρακολουθούν

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Κατά µέτωπο επίθεση στον Τατούλη γιατί αποκλείστηκε.

-Δριμεία επίθεση κατά του Π. Τατούλη εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Δήµων Αρκαδίας και δήµαρχος Τρικολώνων Γιώργος Μπαρούτσας εξαιτίας του αποκλεισµού του από θέση υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη στην Πελοπόννησο.

Ο κ. Μπαρούτσας αναφέρει πως συγκαταλεγόταν στα ονόµατα που είχε προτείνει το ΠΑΣΟΚ για αντιπεριφερειάρχες, αλλά.... όταν έγινε η κατάθεση του συνδυασµού δεν συµπεριλαµβανόταν το όνοµά του. «Βεβαίως, έχει το δικαίωµα επιλογής των προσώπων που στελεχώνουν τον συνδυασµό του» δηλώνει σε επιστολή του, για να χρησιµοποιήσει όµως στη συνέχεια βαρείς χαρακτηρισµούς για τον κ. Τατούλη.

Υποστηρίζοντας πως ο υποψήφιος περιφερειάρχης «αρνήθηκε προκλητικά τη συλλογική πρόταση του ΠΑΣΟΚ», ο κ. Μπαρούτσας τονίζει:
«Γι’ αυτό η άρνηση αυτή αποτελεί πράξη πολιτικής ανεντιµότητας και δειλίας, σε καµία περίπτωση πράξη πολιτικής ανδρείας, είναι δείγµα αλαζονείας και αυταρχισµού ενός εκκολαπτόµενου Μονοκράτορα, που επιδιώκει να µετατρέψει την Πελοπόννησο και την Αρκαδία σε φέουδό του, για να εξυπηρετήσει τους στόχους του». Προσθέτει µάλιστα πως «µπερδεύει τον Καλλικράτη µε τον Μονοκράτη και την Πελοπόννησο µε το Τατουλιστάν».

Μάλιστα, ο κ. Μπαρούτσας αναφέρει πως «µε το βίο και την πολιτεία του δικαιώνει καθηµερινά όλους εκείνους που τον έχουν χαρακτηρίσει “κωλοτούµπα”, σαν “µεταλλαγµένο πολιτικό”, σαν “γυρολόγο των κοµµάτων”», ενώ καταλήγει, λέγοντας: 
«Εύχοµαι στον Πέτρο Τατούλη καληνύχτα και καλή τύχη»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"