Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Ελλάδα-Ισραήλ 2-1

Ένα εντυπωσιακό γκολ από τον Σαλπιγγίδη, άλλο ένα από τον Καραγκούνη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στην 101η συμμετοχή του, ένας σούπερ Φετφατζίδης και ένας φιλέλληνας διαιτητής, ήταν τα συστατικά για την συνταγή νίκης της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στο Ισραήλ (2-1), που την φέρνει στην κορυφή της βαθμολογίας.
Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος.... δεν παρουσίασαν το καλό πρόσωπο που είδαμε κόντρα στην Λετονία (ίσως γι' αυτό να ευθύνεται και η δυναμικότητα του αντιπάλου), όμως λίγο η τύχη, λίγο η αποτελεσματικότητα του "Σάλπι", λίγο τα μαγικά του "Φέτφα", λίγο και ο διαιτητής Χάνσον, έφεραν το πολυπόθητο τρίποντο.
Οι διεθνείς μας μπήκαν μουδιασμένα στο παιχνίδι, όμως ένα ηρωικό και αντρικό γκολ του Σαλπιγγίδη με λόμπα στο 22', άλλαξε το δεδομένα και έκοψε τα φτερά στους Ισραηλινούς
Στην συνέχεια ανέλαβε ο Σουηδός διαιτητής που για καλή μας τύχη δεν έδωσε δύο καθαρά πέναλτι στους φιλοξενούμενους (23' χέρι Παπασταθόπουλος, 45' ανατροπή Κατσουράνη σε Σέχτερ).

Παρόλα αυτά, η ομάδα του Λουίς Φερναντέζ, αποδείχθηκε σκληρό καρύδι, δεν το έβαλε κάτω και κατάφερε να ισοφαρίσει έστω και με την βοήθεια της τύχης ή για την ακρίβεια την βοήθεια του Σπυρόπουλου που την έστειλε άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του (59').

Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε για πολύ, αφού στο 63' ο διαιτητής αυτή την φορά είδε το πέναλτι και ο Καραγκούνης το μετέτρεψε σε γκολ κάνοντας το δώρο στον εαυτό του για την 101η συμμετοχή του με το εθνόσημο.

Αυτό ήταν αρκετό για να δώσει στην Ελλάδα τη νίκη και να την ανεβάσει στην κορυφή της βαθμολογίας, με 8 βαθμούς, την στιγμή που οι Κροάτες έχουν έναν λιγότερο και με ματς λιγότερο βέβαια.

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος):
Σηφάκης, Α. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Καραγκούνης, Καφές, Κατσουράνης, Νίνης (15' Φετφατζίδης), Σαμαράς, Σαλπιγγίδης.

Ισραήλ (Λουίς Φερναντέζ):
Αουάτ, Μπόνταρβ, Γκέρσον, Νάτσο, Αλμόγκ Κοέν, Κολαούτι, Σέχτερ, Κέιναν, Ραφαέλοβ, Ταμίρ Κοέν, Γκολάσα.
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"