Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

"Μαραθόλακκα" :Εγκαταστάθηκε το σύστημα Σούκου

ImageΣτη  Μαραθόλακκα, το μοναδικό αδειοδοτημένο χώρο, σύμφωνα με όσα προβλέπει η σχετική σύμβαση, βρίσκεται από χθες το σύστημα Σούκου για την επεξεργασία των απορριμμάτων του Δήμου Καλαμάτας.
Αν όλα, όπως πληροφορηθήκαμε, πάνε καλά, δεν αποκλείεται σήμερα να συνδεθούν τα κινητά στοιχεία του συστήματος και να....

.... ξεκινήσει η επεξεργασία των απορριμμάτων.
Έτσι, από σήμερα ξεκινά, άνευ απροόπτου, η πιλοτική λειτουργία της μονάδας, που θα διαρκέσει, σύμφωνα με τη σύμβαση, τρεις μήνες.
Υπενθυμίζεται ότι, όπως προβλέπεται, η μονάδα θα επεξεργάζεται 50 τόνους απορριμμάτων την ημέρα και το κόστος ανέρχεται σε 50 ευρώ τον τόνο.
Θα πρέπει, πάντως, να σημειωθεί ότι προσπαθώντας να διασταυρώσουμε την πληροφορία που είχαμε αργά το μεσημέρι, ο δήμαρχος Καλαμάτας Παν. Νίκας επικαλέστηκε, μέσω της συζύγου του, ίωση που τον ταλαιπωρεί και, κατά συνέπεια, δε στάθηκε δυνατό να πληροφορηθούμε τι ακριβώς συνέβη, κάτι που προέκυψε από άλλη πηγή.
Πέραν δε της ίωσης του δημάρχου, εκτιμάται ότι ο ίδιος δεν επιθυμούσε να δοθεί δημοσιότητα προκειμένου να μην υπάρξουν αντιδράσεις, και θα προέβαινε σήμερα ο ίδιος σε σχετικές ανακοινώσεις, αφού θα είχαν συνδεθεί μεταξύ τους τα τμήματα της μονάδας και τεθεί σε λειτουργία.
ΘΑΡΡΟΣ News

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"