Φίλοι που μας παρακολουθούν

Κυριακή 25 Ιουλίου 2010

Απεργία διαρκείας από τους οδηγούς φορτηγών…

Προβλήματα στην ομαλή τροφοδοσία της αγοράς αναμένεται να προκύψουν από τη Δευτέρα, εξαιτίας της απεργίας διαρκείας την οποία αποφάσισαν οι οδηγοί φορτηγών και βυτιοφόρων, αντιδρώντας στην απελευθέρωση των λεγόμενων κλειστών επαγγελμάτων.

Από την απεργία, αναμένεται να δημιουργηθεί άμεσα σοβαρή έλλειψη στα καύσιμα, καθώς....

.... από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας σταματάει η τροφοδοσία των πρατηρίων και ήδη οι πρώτες ουρές εμφανίστηκαν από το απόγευμα της Κυριακής στα βενζινάδικα, από ιδιοκτήτες ΙΧ οι οποίοι είτε πρόκειται να αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, είτε προσπαθούν να εξασφαλίσουν καύσιμα για τις μετακινήσεις τους.

Οι ιδιοκτήτες Φορτηγών Δημόσιας Χρήσης, επίσπευσαν τις κινητοποιήσεις τους, αντιδρώντας στις ρυθμίσεις που προωθεί το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, στο πλαίσιο της πολιτικής απελευθέρωσης των λεγόμενων «κλειστών επαγγελμάτων», όπως αυτές περιλαμβάνονται στο σχετικό νομοσχέδιο.


Συγκεκριμένα, ενώ αρχικά η απεργία διαρκείας είχε προγραμματιστεί να αρχίσει από τις 27 Αυγούστου, οι Ιδιοκτήτες αποφάσισαν να την ξεκινήσουν από αύριο, Κυριακή, 25 Ιουλίου 2010, με αποτέλεσμα να προκληθούν ενδεχόμενα προβλήματα ομαλής τροφοδοσίας της αγοράς, εν μέσω της κορύφωσης της τουριστικής περιόδου.


Σε ανακοίνωσή τους, οι Ιδιοκτήτες Φορτηγών ΔΧ κατηγορούν το αρμόδιο υπουργείο για αιφνιδιασμό, επικεντρώνοντας κυρίως τις επικρίσεις τους στο θέμα της αξίας της αδείας, σημειώνοντας ότι «το κράτος τους πούλησε τις άδειες σε τριπλάσια αξία από τη σημερινή».
Logo ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"