Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Η «Σέχτα» αναλαμβάνει τη δολοφονία Γκιόλια.

Tη δολοφονία του δημοσιογράφου Σ.Γκιόλια ανέλαβε με επτασέλιδη προκήρυξη στην εφημερίδα «Τα Νέα», η «Σέχτα Επαναστατών».
Άγνωστος με τηλεφώνημα υπέδειξε στους συντάκτες της εφημερίδας το ακριβές σημείο στο οποίο είχε αφεθεί η προκήρυξη της οργάνωσης «Σέχτα Επαναστατών».
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής η προκήρυξη είναι.... .... σε έντυπη μορφή και συγκεκριμένα κείμενο εφτά σελίδων, γραμμένο σε κομπιούτερ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην προκήρυξη της η «Σέχτα», αφού αναφέρεται στη δολοφονία του Σ. Γκιόλια, επιτίθενται με βαρείς χαρακτηρισμούς σε μία σειρά από δημοσιογράφους και εκδότες (Π. Κωστόπουλος, Θ. Αναστασιάδης, Μ. Τριανταφυλλόπουλος, Ν. Χατζηνικολάου, Γ. Κουρής, Δ. Κοντομηνάς κ.ά.), ενώ απειλούν Αστυνομικούς, εισαγγελείς, σωφρονιστικούς υπάλληλους, διευθυντές φυλακών και κοινωνικών λειτουργών που εργάζονται σε φυλακές.
Η προκήρυξη βρίσκεται ήδη στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας και εξετάζεται. Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης θα δημοσιευτεί στην αυριανή έκδοση της εφημερίδας Τα Νέα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"