Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας στη Μεσσηνία.

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου 2010 θα διεξαχθεί στη Μεσσηνία, με τις ατομικές χρονομετρήσεις στις κατηγορίες γυναικών, νέων ανδρών και ανδρών να πραγματοποιούνται την Παρασκευή 25/6 στις 16:00 , ανακηρύσσοντας τους τρεις πρώτους πρωταθλητές Ελλάδας (γυναίκες , νέοι , άνδρες) στην ατομική χρονομέτρηση σε μια φανταστική διαδρομή Μεθώνη - Φοινικούντα - Μεθώνη 20 χιλιομέτρων για τις γυναίκες και 40 χιλιόμετρα για τους άνδρες και τους νέους , η απονομή θα γίνει στην Μεσσήνη 19:50.
Το Σάββατο 26/6 16:30 θα διεξαχθεί.... .... ο αγώνας αντοχής 98 χιλιομέτρων των γυναικών στο μεσσηνιακό κάμπο (προ εκκίνηση από τα Αρφαρά έπειτα κατεύθυνση προς Καλαμάτα στη Θουρία δεξιά για την εκκίνηση από τη Μικρομάνη , Άρις , Εύα , Λάμπαινα (αρχή ανάβασης με κατεύθυνση προς την αρχαία Μεσσήνη , σιρκουί 30,2 χιλιομέτρων) και επιστροφή αντίστροφα Βαλύρα , Λάμπαινα , Εύα , Άρις , Μικρομάνη ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ) απονομές επάθλων στην πλατεία των αρφαρων 19:50 του σαββατου .
Την Κυριακή 27/6 09:00 θα πραγματοποιηθεί ο αντίστοιχος αγώνας των ανδρών και νέων , συνολικής απόστασης 158,4 χιλιομέτρων , απονομές επάθλων στην πλατεία της Θουρίας 13:45 της Κυριακής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"