Φίλοι που μας παρακολουθούν

Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Φαρμακευτικός ευνουχισμός για τους παιδεραστές στην Πολωνία

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhCJdFjWKVyEWEm4aIu5AY-Ki51XcQbAY8WN3rOzwXD1l9ju9zwiJniUfykw4QRd3ySnZkIhTeBunly5rBVZtzLgqjpomF7l5v8OGEhMzReukcms1Hnh5cfXyhDrHbsce05qcX9PSeWZzYo/s400/%CE%A0%CE%91%CE%99%CE%94%CE%95%CE%A1%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%99%CE%91.bmp Σε εφαρμογή τέθηκε ο σκληρότερος νόμος στην Ευρώπη, που είχε ψηφιστεί το Σεπτέμβριο του 2009  στη Πολωνία εναντίον παιδεραστών .
Η Πολωνία ειδικά τη προηγούμενη χρονιά είχε κλονιστεί από μία σειρά υποθέσεων παιδεραστίας και αιμομιξίας, με αποκορύφωμα τη περίπτωση ενός 45χρόνου που βίαζε επί έξι συνεχόμενα χρόνια την 21χρονη εσώκλειστη κόρη του.
Σύμφωνα με το νόμο....

.... θεσπίζεται ο υποχρεωτικός φαρμακευτικός ευνουχισμός σε άτομα τα οποία εμπλέκονται σε εγκλήματα παιδεραστίας και αιμομιξίας, με σκοπό τη καταστολή της σεξουαλικής δραστηριότητάς τους.
Οποιοσδήποτε κατηγορηθεί για βιασμό ανηλίκου έως 15 ετών ή για βιασμό συγγενικού του προσώπου, θα υποβάλλεται υποχρεωτικά της αγωγής των φαρμάκων καθώς και ψυχολογική θεραπεία, ταυτόχρονα και ενώ θα εκτίει την ποινή της φυλάκισής του. 
Μπράβο, Μπράβο, Μπράβο στους Πολωνούς που με αυτό το νόμο καταπέλτη, θα ξεριζώσει τις σεξουαλικές ορμές κάθε δια στροφικού - ψυχολογικού - τέρατος ανθρώπου, που θα σκεφτεί να προβεί σε τέτοιου είδους ενέργειες.

Άντε μήπως και πάρουν λίγο μπροστά και οι δικοί μας και φέρουν κάτι ανάλογο στη βουλή....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"