Φίλοι που μας παρακολουθούν

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Σήμερα ο τελικός της Eurovision

Σήμερα ο τελικός της EurovisionΛιγότερες από 4 ώρες απομένουν μέχρι τον μεγάλο τελικό της 55ης Eurovision στο Όσλο και ο Γιώργος Αλκαίος αποκάλυψε στην γενική πρόβα την έκπληξη που μας επιφυλάσσει, ενώ οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει ένα μοναδικό σόου υπό το σλόγκαν «Share The Moment»!

Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 22:00 με ένα ταξίδι στο χρόνο και την ιστορία του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού, ενώ ο Alexander Rybak -ο περσινός νικητής- θα μας.... .... τραγουδήσει το «Fairytale» όσο θα βλέπουμε οικογένειες από όλη την Ευρώπη να παρακολουθούν τον διαγωνισμό.

Οι τρεις παρουσιαστές θα μας καλησπερίσουν και θα δώσουν το σύνθημα για την έναρξη της ψηφοφορίας (φέτος για πρώτη φορά ξεκινά από το πρώτο τραγούδι και ολοκληρώνεται περίπου 15 λεπτά μετά το τελευταίο).

Στο διαγωνιστικό μέρος, η προσοχή μας επικεντρώνεται στον Γιώργο Αλκαίο και την έκπληξη που μας ετοιμάζει: στη «γέφυρα» του τραγουδιού άλλαξε κάτι μικρό μα εντυπωσιακό: ο Γιώργος χτυπά τα τύμπανα, αυτά φωτίζουν και όταν σταμάτα… βγάζουν πυροτεχνήματα!


Πριν ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, θα παρακολουθήσουμε πλάνα από το opening party της φετινής Eurovision, όπου καλλιτέχνες από διάφορες χώρες μιλούν στην γλώσσα τους. Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει και η σύνδεση με το Green Room, όπου θα βρίσκονται όλες οι αποστολές…

Για το τέλος, οι Νορβηγοί έχουν αφήσει το περίφημο flash mob που εδώ και τόσους μήνες ακούμε και μας έχει φάει η περιέργεια να το μάθουμε. Ένα θα σας πούμε: σίγουρα, θα μας κάνουν να νιώσουμε μοναδικές στιγμές, αφού το μήνυμά του είναι πως η Eurovision ενώνει τους λαούς και εκείνοι μοιράζονται την στιγμή («Share The Moment»).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"