Φίλοι που μας παρακολουθούν

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Αποθέωση στην άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ

Αποθέωση στην άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚΜέγα πλήθος και μέγα πάθος στην υποδοχή του ΠΑΟΚ στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης. Πέντε χιλιάδες οπαδοί αποθέωσαν τους θριαμβευτές του Καραϊσκάκη. Αποθέωση και για Σαλπιγγίδη.
Όλα για τον ΠΑΟΚ του Champions League .
Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης του Δαλούκα στο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ δεν επικύρωσε απλά τη νίκη του “δικεφάλου” και την κατάληψη της πρώτης θέσης των πλέι οφ που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά........ σήμανε και την αντίστροφη μέτρηση για την αποθεωτική άφιξη της αποστολής στο αεροδρόμιο Μακεδονία. Είναι χαρακτηριστικό πως οι πρώτοι άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους εκεί περίπου στις 21:30, αν και η άφιξη ήταν προγραμματισμένη για τις 22:45.

Το λεωφορείο που θα παραλάμβανε τους εκπροσώπους της διοίκησης, το τεχνικό τιμ και τους παίκτες έφτασε μετά κόπων και βασάνων μπροστά από την έξοδο, περίπου στις 22:00 και φυσικά γνώρισε την αποθέωση, από τους περίπου 2.500 παρευρισκόμενους. Όσο η ώρα περνούσε, όλο και περισσότερος κόσμος έφτανε εκεί, με αποτέλεσμα ο περιφερειακός της πόλης να έχει υποστεί “έμφραγμα” απο τα πολλά αυτοκίνητα που είχαν όλα κατεύθυνση το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Τελικά το αεροπλάνο που μετέφερε τους θριαμβευτές στην Θεσσαλονίκη έφτασε στις 22:50 και δέκα λεπτά αργότερα, ο Φερνάντο Σάντος με τους παίκτες του εμφανίστηκαν μπροστά στο ανυπόμονο κοινό που τους αποθέωσε όλους. Οι στιγμές ήταν πραγματικά εκπληκτικές και αποτελούν επιστέγασμα μίας εξαιρετικής χρονιάς για τον “δικέφαλο” που εξαργυρώνεται με την πρόκριση στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μεταξύ φωτοβολίδων, εναγκαλισμών και συνθημάτων οι παίκτες του ΠΑΟΚ
προσπαθούσαν να κάνουν κάποιες δηλώσεις. Μόνο εύκολη υπόθεση δεν ήταν... Πολύ μεγάλη νίκη τεράστια επιτυχία για τον ΠΑΟΚ. Φέραμε την ομάδα εκεί που της αξίζει να βρίσκεται. Μακάρι να παίξουμε και στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, δηλώνει ο χρυσός σκόρερ, Βλάνταν Ίβιτς που φυσικά ήταν στο επίκεντρο των πανηγυρισμών.
Μετά από πολύ προσπάθεια, οι παίκτες του ΠΑΟΚ καταφέρνουν να μπουν μέσα στο πούλμαν. Αυτοί που δείχνουν να το διασκεδάζουν περισσότερο ήταν οι Γκαρσία και Φιλόμενο, που ήταν στο παμπρίζ και έδιναν το σύνθημα τόσο στους φίλους της ομάδας, όσο και στους συμπαίκτες τους.
Αποθέωση και στο "Ελ.Βενιζέλος"
Οπαδοί του ΠΑΟΚ βρέθηκαν και στο αεροδρόμιο "Ελ.Βενιζέλος" κατά την αναχώρηση της αποστολής για τη Θεσσαλονίκη. Το σκηνικό και εκεί γνώριμο. Αποθέωση, συνθήματα και καπνογόνα. 
 Contra Logo



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"