Φίλοι που μας παρακολουθούν

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

"Χτύπημα" στην καρδιά της τρομοκρατίας

Στην προσαγωγή τριών αντρών και μίας γυναίκας προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες φέρονται να είναι ηγετικά στελέχη της τρομοκρατικής οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας.

Την Παρασκευή, οι αρχές έκαναν εφόδους σε 4 σπίτια και εντόπισαν διαμέρισμα στη Ν. Ιωνία, όπου μεταξύ άλλων βρέθηκαν προκηρύξεις του Επαναστατικού Αγώνα και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.... .... προσήχθησαν τρεις άντρες και μία γυναίκα από το Βόλο και την Γλυφάδα οι οποίοι ανακρίνονται.

Οι αστυνομικοί έφτασαν σε αυτά τα σπίτια έπειτα από τον θανάσιμο τραυματισμό του Λάμπρου Φούντα στη Δάφνη.

  Όπωςείχε ήδη από χθες μεταδώσει το protοthema.gr στη ΓAΔΑ είχε σημάνει συναγερμός καθώς βρισκόταν σε εξέλιξη η επιχείρηση για τον εντοπισμό δυο αυτοκινήτων, για τα οποία πιθανολογούνταν ότι φέρουν βαρύ οπλισμό. Στελέχη της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας σε συνεργασία με στελέχη της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών ερευνούσαν το ενδεχόμενο τα δυο αυτοκίνητα να ανήκουν σε μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων.

Οι προσαχθέντες φέρεται να είναι ηγετικά στελέχη της τρομοκρατικής οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας αλλά ενδεχομένως και άλλων οργανώσεων.

Logo ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ online

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"