Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Τα νύχια του ΔΝΤ έτοιμα να μας κατασπαράξουν....

Έρχονται αύριο στην Αθήνα και ας μας άργησαν για λίγο, λόγω της Ηφαιστειακής τέφρας οι ξένοι δυνάστες, για να αναλάβουν τη διακυβέρνηση του τόπου και να υπαγορεύσουν τους όρους τους και το πρόγραμμα που θα εκτελέσει χωρίς καμιά συζήτηση η κυβέρνηση. 
Η χώρα μας δυστυχώς δεν γλυτώνει από τα νύχια του ΔΝΤ και μπαίνει σ' ένα άγνωστο και μακροχρόνιο κανάλι ομηρίας, ληστείας και ισοπέδωσης.
Η αντίστροφη μέτρηση για την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης....
.... της ελληνικής οικονομίας έχει ξεκινήσει. 
Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου από το Σαββατοκύριακο κιόλας θα συμμετάσχει στις εργασίες της Εαρινής Συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου απ' όπου κατά πάσα πιθανότητα θα οριστικοποιηθούν και οι όροι της στήριξης, αλλά από δω και στο εξής θα παίρνει μόνο διαταγές που θα εκτελεί ασυζητητί το Μαξίμου και η κυβέρνηση.
Πάντως φαίνεται να τα έχουν χαμένα και να μην ξέρουν ακόμη το τι πρέπει να κάνουν και πως να χειριστούν το όλο θέμα. 
Από το πως θα υποδεχθούν τους "γύπες" του ΔΝΤ μέχρι και που πρέπει να σταματήσουν στα ΘΕΛΩ και τα ΠΡΕΠΕΙ τους και να λένε συνέχεια ΝΑΙ......
Αυτό θα εξαρτηθεί από τον απλό κόσμο και τις αντιδράσεις του για το πόσο σκληρά μέτρα θα πέσουν στο κεφάλι μας, μιας και από αύριο η Χώρα μπαίνει σε απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων στον ευρύτερο δημόσιο και ιδιωτικό φορέα.
Ένα άλλο που απασχολεί πολύ και ιδίως τον πρωθυπουργό, είναι το πως θα το ανακοινώσει  στους πολίτες, ότι πάμε κατευθείαν για τη σφαγή.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην απογευματινή σύσκεψη του επικοινωνιακού επιτελείου της κυβέρνησης, εξετάστηκε ο τρόπος με τον οποίο θα ανακοινωθεί η ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης και αν θα πρέπει ο πρωθυπουργός να προβεί σε διάγγελμα έχοντας πρώτα ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Δεν αποκλείσθηκε και το ενδεχόμενο ο Παπανδρέου να ζητήσει τη σύγκλιση του Συμβουλίου πολιτικών αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια και μετά να προβεί στο διάγγελμα.
Όπως και να 'χει η με τον ένα, ή με τον άλλο τρόπο η Χώρα είναι καταδικασμένη. Η διακυβέρνηση του τόπου στους άθεους είναι δεδομένη ταυτόχρονα με τη χρεοκοπία.
Το ΔΝΤ σε όσες χώρες και αν έκανε την εμφάνισή του, έφερε τη δυστυχία, τον πόνο, την ισοπέδωση. Κάλιο μην πέσεις στα νύχια του, γιατί πλέον δεν σε σώζει τίποτα.
Θα είναι πλέον πολύ αργά.....
Γι' αυτό αδέρφια αντισταθείτε με κάθε τρόπο στη λαίλαπα του ΔΝΤ και δώστε το παρόν σε κάθε εκδήλωση διαμαρτυρίας, γιατί μας πρόδωσαν και οι πολίτες αυτής της Χώρας δεν φταίνε σε τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"