Φίλοι που μας παρακολουθούν

Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Ο Γιώργος Αλκαίος στην Eurovision

Το τραγούδι OPA των «Γιώργου Αλκαίου και Friends» κλήθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην φετινή Eurovision που θα διεξαχθεί τον Μάιο στο Όσλο της Νορβηγίας.

Το τραγούδι επιλέχθηκε κατά 50% από το κοινό και κατά 50% από την κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείτο από τους: Μίμη Πλέσσα (πρόεδρο), Αντώνη Ανδρικάκη (γενικό Διευθυντή ΕΡΑ - στιχουργό), Ανδρέα Πυλαρινό (αρχιμουσικό), Χριστιάνα Σταματέλου (δημοσιογράφο) και Ποσειδώνα Γιαννόπουλο (μουσικό παραγωγό - στιχουργό).
Τα υπόλοιπα κομμάτια που διαγωνίσθηκαν ήταν το....
.... «Illusion» του Χρήστου Χατζηνάσιου, το «Game of Life» των Sunny Μπαλτζή και Second Skin, η «Κιβωτός του Νώε» του Μάνου Πυροβολάκη, το τραγούδι «Πολεμάω» του Γιώργου Καραδήμου, ο «Κινέζος» από το συγκρότημα Μέλισσες και το «Τοuch me deep inside» το οποίο ερμήνευσαν οι Emigre.
Για μία ακόμη χρονιά, τα τραγούδια που διαγωνίσθηκαν στον ελληνικό τελικό χαρακτηρίστηκαν από πολλούς ως το λιγότερο «χλιαρά», χωρίς να υπάρχει έστω και ένα που να ενθουσιάσει «γερά» κοινό και κριτική επιτροπή. Άλλωστε κάτι τέτοιο έχει να συμβεί εδώ και πολλά χρόνια. Ίσως και από τότε που η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς εκπροσωπούσαν την Ελλάδα, κάνοντας τους Έλληνες να κυματίζουν την γαλανόλευκη σε όποια αίθουσα και εάν ακούγονταν τα κομμάτια τους. 
Cosmo Logo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"