Φίλοι που μας παρακολουθούν

Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Europe League:ΠΑΟ - Σταντάρ Λιέγης 1-3

Όνειρο ήταν και τέλειωσε .....Την νίκη που έψαχνε απόψε ο Παναθηναϊκός του ήρθε η ήττα, με αποτέλεσμα όλα να φαίνονται ακατόρθωτα στον επαναληπτικό με την Σταντάρ Λιέγης.
Οι 50.000 και πλέον φίλοι του τριφυλλιού που βρέθηκαν στο γήπεδο, ύστερα από την σπουδαία και ιστορική πρόκριση που πέτυχαν εναντίον της Ρόμα, σήμερα ένιωσαν την πλήρη απογοήτευση.
Το 1-3 που διαμορφώθηκε απόψε στο ΟΑΚΑ δεν τους επιτρέπει να αισιοδοξούν για πρόκριση στον επόμενο γύρο.
Οι "Πράσινοι" αιφνιδιάστηκαν στην αρχή του παιχνιδιού, αφού στα πρώτα 16' του αγώνα, βρέθηκαν να χάνουν με 0-2 με τέρματα που πέτυχαν οι Βίτσελ (8') και Γιοβάνοβιτς (16') αντίστοιχα.
Έτσι έκλεισε και το πρώτο ημίχρονο με μια απογοητευτική εμφάνιση και ειδικά η άμυνα της ομάδος, που.... .... φαινόταν ότι είχε μείνει στα αποδυτήρια, αφού από αυτήν ήρθαν τα τέρματα των Βέλγων.
Στην επανάληψη και με δύο αλλαγές στη σύνθεσή του (Καραγκούνης και Σαλπιγγίδης), ο Παναθηναικός μπήκε δυνατά και κατάφερε να μειώσει με κεφαλιά του Βύντρα στο 47'.

Μέχρι εκεί όμως.....Το παιχνίδι έγινε πιο σκληρό, έπεσαν αρκετές κάρτες και για τις δύο ομάδες και μια κόκκινη στο τέλος του αγώνα στον Σιμάο (δεύτερη κίτρινη).
Εκεί που πίεζαν οι "Πράσινοι" για να ισοφαρίσουν οι Βέλγοι ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους και σε μια από αυτές ο ΝτεΚαμάρκο στο 73' έκανε το τελικό 1-3 κόβοντας τα φτερά σε ποδοσφαιριστές και φιλάθλους.

Μόνο για το θαύμα θα πάει να κυνηγήσει ο Παναθηναικός στο Βέλγιο , αλλά οι πιθανότητές του είναι πολύ μικρές.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής Κος Νιόμπλιας, παρέταξε την ομάδα με αρκετές αλλαγές ποδοσφαιριστών, προκειμένου να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς από τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά και για το δύσκολο πρόγραμμα που υπάρχει για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"