Φίλοι που μας παρακολουθούν

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

Καθαρίστρια έμπαζε ηρωίνη στα κρατητήρια

Ηρωίνη σε κρατούμενο που κατηγορείται για εμπορία ναρκωτικών περνούσε καθαρίστρια ιδιωτικού συνεργείου που εργαζόταν στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας. 
Η γυναίκα συνελήφθη χθες το πρωί με 0,3 γραμμάρια ηρωίνης στην τσέπη, λίγη ώρα πριν μπει στα κρατητήρια για να σκουπίσει.
Ο αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας - Καλαμάτας Νίκος Μπάστας είπε ότι η καθαρίστρια αρχικώς ισχυρίστηκε πως η ηρωίνη ήταν για δική της χρήση, αλλά κατά τη διάρκεια της προανάκρισης προέκυψε ότι θα προμήθευε κρατούμενο.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών,..... αξιοποιώντας πληροφορίες, κατέβηκαν χθες το πρωί στο ισόγειο του κτηρίου και έκαναν σωματική έρευνα στην καθαρίστρια που μόλις είχε πιάσει δουλειά. 
Στην τσέπη του παντελονιού της βρήκαν 0,3 γραμμάρια ηρωίνης διπλωμένα σε αλουμινόχαρτο.Μετά από έρευνα στο κελί του κρατούμενου, βρέθηκε μια ζελατίνα με υπολείμματα ηρωίνης, την οποία σύμφωνα με την Αστυνομία του είχε προμηθεύσει η ίδια γυναίκα την προηγούμενη μέρα.
Τόσο η καθαρίστρια όσο και ο κρατούμενος οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα χθες το μεσημέρι και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Παρασκευή στον ανακριτή.
Να σημειωθεί πως ο κρατούμενος είναι ο 46χρονος που συνελήφθη μαζί με τη 42χρονη σύντροφό του την περασμένη Παρασκευή στο Αλμυρό, όπου σε θάμνους του σπιτιού τους βρέθηκαν πάνω από 1.000 δόσεις (130,2 γραμμάρια) ηρωίνης, αλλά και ναρκωτικά χάπια. Και για τους δύο ήδη έχει διαταχθεί η προφυλάκισή τους για τον μεν άντρα στο Ναύπλιο, ενώ για τη γυναίκα στον Κορυδαλλό.
Η 42χρονη μέχρι στιγμής φέρεται να μην έχει σχέση με την ηρωίνη που μπήκε στα κρατητήρια. Όσο για τον άντρα και την εργαζόμενη στο συνεργείο καθαρισμού, λέγεται πως δεν ήταν άγνωστοι μεταξύ τους.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που εντοπίζεται ηρωίνη στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας. Πριν από λίγα χρόνια ένας τσιγγάνος είχε βρεθεί νεκρός στα κρατητήρια, και στο πακέτο με τα τσιγάρα του είχε κρυμμένα 10,2 γραμ. ηρωίνη. Τότε είχε κατηγορηθεί ο αδελφός του νεκρού, ότι τον προμήθευε με τα ναρκωτικά.
ΠΗΓΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"