Φίλοι που μας παρακολουθούν

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

Σκληρά μέτρα προαναγγέλλει ο Ανδρέας Λοβέρδος

Ο υπουργός Εργασίας, Ανδρέας Λοβέρδος , σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «VETO», τονίζει ότι τα μέτρα για το ασφαλιστικό θα είναι σκληρά, ενώ υπογραμμίζει πως αν δεν γίνουν οι αλλαγές τότε θα υπάρξει βίαιη προσαρμογή και «αυτό σημαίνει αίμα». Σημειώνει δε χαρακτηριστικά: «ή ταν ή επί τας».
Ο κ. Λοβέρδος επισημαίνει στην συνέντευξη του ότι απαιτείται συνεννόηση όλων, προκειμένου να υπάρξει δομική αλλαγή του ασφαλιστικού συστήματος με καταπολέμηση της σπατάλης, της εισφοροδιαφυγής και της μαύρης εργασίας. Παράλληλα, προειδοποιεί ότι.... .... δεν θα γίνουν ποτέ μίνι εθελούσιες έξοδοι στον ΟΤΕ, τη ΔΕΗ, την Εμπορική και την Εθνική.
Ας σημειωθεί πως, σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στις αλλαγές που προωθούνται στο ασφαλιστικό είναι και οι μειώσεις στις συντάξεις, οι αυξήσεις στα όρια συνταξιοδότησης αλλά και οι αλλαγές στον υπολογισμό του ύψους των συντάξεων.
Την ίδια ώρα, μειώνεται ο αριθμός των ασφαλιστικών ταμείων σε τρία, θεσμοθετείται κατώτατη σύνταξη για όλους και επανεξετάζεται από μηδενική βάση η λίστα των βαρέων και ανθυγιεινών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"