Φίλοι που μας παρακολουθούν

Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

Super League: Τα ματς της 11ης αγωνιστικής Mέρος B'

Τα ματς της 11ης αγωνιστικήςΟ ΠΑΟΚ θριάμβευσε στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, επικρατώντας με 4-1 του Άρη στην Τούμπα, στο ντεμπούτο του Έκτορ Ραούλ Κούπερ στον πάγκο των "κιτρίνων". Δύο γκολ πέτυχε ο Μουσλίμοβιτς, ενώ σκόραραν με πέναλτι οι Ίβιτς και Βιτόλο. Το γκολ της τιμής πέτυχε για τον Άρη ο Νέτο με εκτέλεση φάουλ

Ο Παναθηναϊκός άργησε να μπει στο παιχνίδι και σε συνδυασμό με........την πολύ κακή διαιτησία του Αμπάρκιολη έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα Τρ. Ηρακλής-Ατρόμητος 2-2, ΠΓΣΣ-Πανθρακικός 3-1


Tην Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου μετατέθηκε μετά από σχετικό αίτημα το παιχνίδι Εργοτέλης-ΑΕΛ, λόγω της απώλειας του Ντε Νίγκρις για τον οποίο η Λίγκα αποφάσισε οι παίκτες των ομάδων να φοράνε "μαύρα" περιβραχιόνια ενώ θα τηρηθεί και ενός λεπτού σιγή σε όλα τα γήπεδα.




 Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2009




Ηρακλής-Ατρόμητος Αθηνών 2-2




Ηρακλής-Ατρόμητος Αθηνών 2-2

Διαιτητής: Πέτρος Κωνσταντινέας (Μεσσηνία)
Γήπεδο: Καυτανζόγλειο

Αν υπάρχει ένας παίκτης που μνημονεύουν και μάλιστα με κολακευτικά λόγια οι φίλοι του Ηρακλοί το μήνα Νοέμβριο, αυτός δεν είναι άλλος από τον Απόστολο Βέλλιο.

Ο 17χρονος φορ έκανε το πρώτο "μπαμ" στη Σούπερ Λίγκα ισοφαρίζοντας σε 1-1 τον Ολυμπιακό στο 92' στο "Καραϊσκάκης" προ δύο εβδομάδων, ενώ το απόγευμα της Κυριακής (22/11) απέδειξε ότι "σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση" καθώς πέρασε στο 86' της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο "Καυτανζόγλειο" με το σκορ στο 1-2 για την ομάδα του και κατάφερε με γκολ στο 91' να φέρει το ματς στα ίσια (2-1).

Το ημίχρονο της αναμέτρησης βρήκε τον Ατρόμητο να κάνει σχεδόν ό,τι θέλει στο γήπεδο και να προηγείται απόλυτα δίκαια με 2-0 χάρη σε γκολ των Μπρίτο (18') και Περόνε (22'), ενώ για τους "κυανόλευκους" είχε μειώσει σε 1-2 στο 55' ο Ιάκομπ.

Να σημειωθεί πως αυτό είναι το τρίτο συνεχόμενο ματς που μένει αήττητος ο Ηρακλής με τον Σάββα Κωφίδη στον πάγκο του, ενώ στον αντίποδα η ομάδα του Γιώργου Δώνη δεν κατάφερε -παρά την αξιόλογη εκτός έδρας εμφάνιση- να πανηγυρίσει το τρίτο της "τρίποντο" στις 11 πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λίγκα.




Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 1-1




Παναθηναϊκός-Αστέρας Τρίπολης 1-1

Διαιτητής: Απόστολος Αμπάρκιολης (Θεσ/κη)
Γήπεδο: Ολυμπιακό Στάδιο

Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 1-1 με τον Αστέρα στο ΟΑΚΑ και έχασε την ευκαιρία για το +4 από τον Ολυμπιακό, μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι στο "Καραϊσκάκη". Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 61ο λεπτό με τον Ουντότζι, αλλά δύο λεπτά αργότερα έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Λαδάκη. Το γεγονός αυτό εκμεταλλέυτηκε ο Παναθηναϊκός, που ισοφάρισε με τον Σισέ στο 74', αλλά δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή. Φωνάζουν για δύο περιπτώσεις πέναλτι οι "πράσινοι".




Πανιώνιος-Πανθρακικός 3-1




Πανιώνιος-Πανθρακικός 3-1

Διαιτητής: Μιχάλης Βοσκάκης (Ρέθυμνο)
Γήπεδο: Πανιωνίου ΓΣ

Ο Πανιώνιος επικράτησε με 3-1 του Πανθρακικού χάρη στα γκολ των Εστογιανόφ στο 2',Όμο 84 και Ριέρα στο 93'. Για τους φιλοξενούμενους ισοφάρισε προσωρινά ο Ρομπέρ στο 60ο λεπτό.

Ο Πανιώνιος κατέκτησε την πέμπτη νίκη του σε έξι αγώνες, αφού κέρδισε τον Πανθρακικό με 3-1 στην Νέα Σμύρνη. Το σκορ άνοιξε νωρίς για τους γηπεδούχους ο Εστογιανόφ με εκτέλεση πέναλτι.

Το παιχνίδι έφερε στο 1-1 ο Ρομπέρ με σουτ "δυναμίτη" έξω από την μεγάλη περιοχή του Μπέλιτς, όμως ο Όμο στο 84' έκανε το 2-1 με κοντινό πλασέ, και ο Ριέρα στο 93' "σκότωσε" τα όνειρα των φιλοξενούμενων, με ψηλοκρεμαστό σουτ.




ΠΑΟΚ-Αρης 4-1




ΠΑΟΚ-Αρης 4-1

Διαιτητής: Δημήτρης Καλόπουλος (Θεσ/κη)
Γήπεδο: Τούμπας

Οι παραδόσεις είναι για να σπάνε... Ωστόσο στην περίπτωση του ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη στην "Τούμπα", ο "δικέφαλος του βορρά" κράτησε το απόρθητο της έδρας του που διατηρεί την τελευταία δεκαετία, "σκορπίζοντας" τον Άρη με 4-1.

Ο Ίβιτς στο 20' άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, έπειτα από χέρι του Νέτο, ενώ ο Μουσλίμοβιτς στις καθυστερήσεις (46') με κοντινή προβολή έκανε το 2-0 δίνοντας σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη.

Καταιγιστικός στην επανάληψη ο "δικέφαλος του βορρά" που χτύπησε μία φορά στο 48' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βιτόλο και μία στο 60' πάλι με τον Μουσλίμοβιτς φτάνοντας το δείκτη του σκορ στο 4-0.

Ο Άρης πάντως κατάφερε να πετύχει ένα τέρμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νέτο στο 85', μειώνοντας στο τελικό 4-1, σε ένα πικρό ντεμπούτο για τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ στον πάγκο των "κίτρινων".

Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου 2009




Εργοτέλης-Λάρισα 16:45, Novasports



Γήπεδο: Παγκρήτιο

Προς τιμή του αδικοχαμένου Αντόνιο Ντε Νίγκρις και σαν φόρο τιμής δεν θα θέλαμε να αναλύσουμε το παιχνίδι του Παγκρήτιου που θα γίνει στις 2 Δεκεμβρίου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"