Φίλοι που μας παρακολουθούν

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Ποδόσφαιρο-Β΄ Εθνική-Καλαμάτα: Δηλώσεις Γρηγορόπουλου

Με αφορμή τη σημερινή ψηφοφορία στην έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ.
της ΕΠΑΕ για το αίτημα των ΠΑΕ Αιγάλεω και Καλαμάτα, για αναβολή των αγώνων τους, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής λόγω του διαπιστωμένου κρούσματος ενός ποδοσφαιριστή από τον ιό της γρίπης Α, αλλά και της ασθένειας αρκετών ποδοσφαιριστών από τον ιό της νέας γρίπης, ο πρόεδρος της Καλαμάτας, Γιώργος Γρηγορόπουλος, είπε τα εξής: 

«Σύμφωνα με το έγγραφο που στείλαμε την Τετάρτη στην ΕΠΑΕ ζητήσαμε την.....
αναβολή του αγώνα, επειδή μάθαμε επισήμως ότι τουλάχιστον ένας ποδοσφαιριστής μας νοσεί από τον επικίνδυνο ιό της γρίπης Η1N1.
Θέλαμε με αυτό τον τρόπο να προφυλάξουμε από πιθανή εξάπλωση τόσο τη δική μας ομάδα όσο και τους αντιπάλους.
Δυστυχώς, το αίτημά μας απερρίφθη και θα αγωνιστούμε με όσους υγιείς ποδοσφαιριστές θα έχουμε στη διάθεσή μας την ημέρα της διεξαγωγής του παιχνιδιού.
Θα ήθελα επίσης να επισημάνω την ανευθυνότητα και την προχειρότητα που επέδειξε ένα μέλος του νοσοκομείου της πόλης μας, που με "ελαφρά την καρδία" προσπάθησε να υποβαθμίσει και να ελαφρύνει τα κρούσματα στην ομάδα μας και το έκανε δημοσίως σε τοπικά ΜΜΕ, πετυχαίνοντας να εκτεθεί, αφού ήδη έχουμε ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα, σε αντίθεση με όσα ισχυρίστηκε.
Λυπάμαι ειλικρινά».
Το αίτημα απορρίφθηκε με ψήφους 11-2 στην σημερινή ψηφοφορία και ως εκ τούτου η ομάδα της Μεσσηνίας θα αγωνιστεί κανονικά την Κυριακή 15 Νοεμβρίου με τον Εθνικό στο Ελληνικό.
Στα αγωνιστικά, ο Γιώργος Μπένος προπόνησε στην Νέα Είσοδο τους ποδοσφαιριστές και είχε δυο επιστροφές, αυτές του Κώστα Δασκαλάκη και Χρήστου Μανιάτη.
Σε χαλαρούς ρυθμούς προπονήθηκε και ο Αγγελος Μπαστακός, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα από την ίωση, η οποία συνεχίζει όμως να ταλαιπωρεί τους Αντώνη Ψυχογιόπουλο, Βασίλη Σκαρλάτο, Κώστα Ηλιόπουλο, Γρηγόρη Τόσκα, Πιερ Καλαγκάνη, Αντώνη Καλογερόπουλο και Αργύρη Νικητόπουλο.
Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησαν ο Νίκος Πουρτουλίδης και ο Μιχάλης Χατζής, ενώ απείχε λόγω του προβλήματος στους κοιλιακούς ο Βασίλης Αθανασόπουλος.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"