Φίλοι που μας παρακολουθούν

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Άρχισε ο διάλογος για το Ασφαλιστικό Δεν θα αυξηθούν τα όρια συνταξιοδότησης, δεν θα μειωθούν οι συντάξεις, είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος

Παρουσία των δημοσιογράφων άρχισε σήμερα το πρωί ο διάλογος για το Ασφαλιστικό μεταξύ της ηγεσίας του υπουργείου Εργασίας και των κοινωνικών εταίρων.
Ο υπουργός Εργασίας κ. Ανδρέας Λοβέρδος συναντήθηκε ήδη με τους εκπροσώπους της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ και θα ακολουθήσουν στις 2:00 το μεσημέρι οι εκπρόσωποι της ΓΣΒΕΕ και το απόγευμα του ΣΕΒ.
Στην πρωινή συνάντηση ο κ. Λοβέρδος δεσμεύθηκε ότι δεν θα αυξηθούν τα όρια συνταξιοδότησης όπως και ότι δεν θα μειωθούν οι συντάξεις. 

Ο κ. Λοβέρδος σημείωσε ότι.... .... ο διάλογος θα αφορά ζητήματα χρηματοδότησης, πάταξης της εισφοροδιαφυγής, την αδήλωτη εργασία και τη διαδοχική ασφάλιση.
Ωστόσο, η ακριβή ατζέντα των συζητήσεων θα καθορισθεί σε επόμενη συνάντηση ενώ ανακοινώθηκε ότι 9μελής επιτροπή που θα συσταθεί από τους κοινωνικούς εταίρους θα πρέπει μέχρι τις 30 Απριλίου να παραδώσει το πόρισμά της για τις αλλαγές που θα πρέπει να γίνουν στο ασφαλιστικό.

ΤΟ ΒΗΜΑ online 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"