Φίλοι που μας παρακολουθούν

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Από ισχυρή δόση αναισθητικού πέθανε ο Μάικλ Τζάκσον


Αυτό που ψυθιριζόταν όλο αυτό το διάστημα απέδειξε τελικά η νεκροψία στη σορό του Μάικλ Τζάκσον, κάνοντας λόγο για θανάσιμα επίπεδα του ισχυρού αναισθητικού Propofol στον οργανισμό του. Μετά κι αυτό το δεδομένο, όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η εφημερίδα Los Angeles Times, εκδόθηκε και εκτελέστηκε ήδη ένταλμα έρευνας στην κατοικία του προσωπικού γιατρού του Τζάκσον, Κόνραντ Μάρεϊ, στο οποίο τονίζεται πως, σύμφωνα με τα λεγόμενα του γιατρού, ο Τζάκσον λάμβανε θεραπεία για την αϋπνία με Ρropofol επί ένα εξάμηνο.
Η συνήθης δόση που του χορηγούσε ο Μάρεϊ ήταν 50 ml του φαρμάκου με ενδοφλέβια ένεση. Όμως, ο ίδιος υποστήριξε πως τελευταία προσπαθούσε να μειώσει την εξάρτηση του αστέρα της ποπ από το φάρμακο, χορηγώντας του δόση 25 ml. Το Ρropofol χρησιμοποιείται αποκλειστικά ως νοσοκομειακό αναισθητικό και η ανακάλυψη θανάσιμων επιπέδων στον οργανισμό του Τζάκσον αυξάνει τις εικασίες πως θα ασκηθούν κατηγορίες εναντίον του Μάρεϊ για τον θάνατο του τραγουδιστή στις 25 Ιουνίου.
Κι ενώ όλα αυτά συμβαίνουν σε επίπεδο διερεύνησης των αιτίων που προκάλεσαν τον θάνατο του βασιλιά της ποπ, μετατίθεται και πάλι η ημερομηνία της κηδείας του, από τις 29 Αυγούστου όπως αρχικά είχε αποφασιστεί προκειμένου να συμπέσει με τα 51α γενέθλιά του, για τις 3 Σεπτεμβρίου, πάντα στον ιδιο τόπο, στο μεγάλο μαυσωλείο του κοιμητηρίου του Φόρεστ Λόουν Μεμόριαλ Παρκ λίγο έξω από το Λος Άντζελες. Φαίνεται πως αυτό το σώμα δεν βρίσκει ησυχία ούτε μετά θάνατον.
πηγή:avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"