Φίλοι που μας παρακολουθούν

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Χρυσή Αυγή: «Προδοσία» η ανέγερση τεμένους στην Αθήνα (2 ΒΙΝΤΕΟ)

Με κεντρικά συνθήματα «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», «όχι τζαμί στην Αθήνα» «Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών» και «αλήτες προδότες πολιτικοί», 700 περίπου μέλη και υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής συμμετείχαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της ανέγερσης ισλαμικού τεμένους στον Ελαιώνα που οργάνωσε νωρίτερα μετά το μεσημέρι η παράταξη έξω από τον ομώνυμο σταθμό του μετρό στη Δυτική Αθήνα.
Στη συγκέντρωση....

απηύθυναν χαιρετισμό, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής, Ελένη Ζαρούλια καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων της παράταξης «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» Ιωάννης Βουλδής.

Στις τοποθετήσεις τους, έκαναν λόγο για «προδοσία της χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά» επιτέθηκαν ιδιαίτερα στον κ. Χρυσοχοϊδη για τη δήλωσή του ότι αισθάνεται υπερήφανος γιατί επί της δικής του υπουργίας θα κατασκευαστεί το τζαμί στην Αθήνα και υποστήριξαν ότι η εξέλιξη αυτή θα οδηγήσει «στην ισλαμοποίηση της χώρας και της Ευρώπης», καθώς και ότι «διαγράφει τους αγώνες του Ελληνισμού για την απελευθέρωση από τον οθωμανικό ζυγό», ενώ «συνιστά έμμεση νομιμοποίηση λαθρομεταναστών».

Ανέφεραν επίσης ότι η ανέγερση του τεμένους αποφασίστηκε την στιγμή «που ισλαμικές χώρες προχωρούν σε συστηματικές διώξεις χριστιανικών πληθυσμών» και ζήτησαν από την κυβέρνηση την διεξαγωγή δημοψηφίσματος «για να αποφασίσει ο λαός».

Ειδικότερα ο κ. Κασιδιάρης μίλησε για νέα Τουρκοκρατία ενώ απέδωσε την πρόσφατη «επικοινωνιακή επίθεση», όπως την χαρακτήρισε, τηλεοπτικών σταθμών κατά του κόμματός του στα αποτελέσματα πρόσφατης δημοσκόπησης που εμφανίζουν ενισχυμένη τη Χρυσή Αυγή και εκτίμησε ότι θα πάρει σημαντικά ποσοστά στις επικείμενες δημοτικές εκλογές και στις ευρωεκλογές.

Στη συγκέντρωση μίλησαν και εκπρόσωποι προσκείμενων στη Χρυσή Αυγή επιτροπών κατοίκων από διάφορες περιοχές της Αθήνας. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"