Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013

Παραποιημένα κλεμμένα αυτοκίνητα κυκλοφορούν στη Μεσσηνία.

Υπόθεση παραποίησης κλεμμένων οχημάτων και στοιχείων τους ερευνούν το τελευταίο χρονικό διάστημα η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας και η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, έχοντας ήδη βρει πέντε τέτοια οχήματα, ενώ μέχρι στιγμής η δικογραφία που έχει σχηματισθεί περιλαμβάνει τουλάχιστον 7 άτομα.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, μετά και την παρόμοια υπόθεση που αποκαλύφθηκε στη Λαμία, χωρίς ωστόσο να υπάρχει σύνδεση μεταξύ τους όπως δείχνουν τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής, η Αστυνομία....
είχε πληροφορίες για συνεργείο οχημάτων στην Καλαμάτα το οποίο παραποιεί τα στοιχεία κλεμμένων αυτοκινήτων.
Κατά τα μέσα Αυγούστου αστυνομικοί της Ασφάλειας προχώρησαν σε έλεγχο στο εν λόγω συνεργείο στην περιοχή του Ασπροχώματος, όπου εντόπισαν ένα αγροτικό αυτοκίνητο, το οποίο, όπως προέκυψε, είχε κλαπεί από την Αρκαδία. Η κλοπή είχε δηλωθεί στο Α.Τ. Κρεστένων Ηλείας. Μάλιστα, το όχημα έχει ήδη αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.
Επίσης, βρέθηκε άλλο ένα όχημα με παραποιημένα στοιχεία και ερευνάται η προέλευσή του.
Στο πλαίσιο της έρευνας αυτής, στις 24 Σεπτεμβρίου αστυνομικοί εντόπισαν τρία ύποπτα οχήματα – αγροτικά, τα οποία οδηγούσαν τσιγγάνοι. Αυτά κατασχέθηκαν και χθες ταυτοποιήθηκε ότι φέρουν παραποιημένα στοιχεία.
Η Αστυνομία έκανε έλεγχο σε τρεις καταυλισμούς τσιγγάνων (Ασπρόχωμα, Αριοχώρι και Μεσσήνη), ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προς κάθε κατεύθυνση, καθώς υπάρχουν πολλά στοιχεία που πρέπει να διερευνηθούν. Επίσης, εξετάζεται αν οι δύο αυτές υποθέσεις (συνεργείο και τσιγγάνοι) συνδέονται μεταξύ τους. Δικογραφία σε βάρος τους για την υπόθεση έχει σχηματισθεί για τον ιδιοκτήτη του συνεργείου και τους τσιγγάνους (φερόμενοι ιδιοκτήτες και οδηγοί των παραποιημένων οχημάτων).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"