Φίλοι που μας παρακολουθούν

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Αστυνομικοί στη Πάτρα αποδοκίμασαν τον βουλευτή της ΝΔ Θ. Νταβλούρο (Βίντεο)

Κακήν κακώς έφυγε ο  Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Νταβλούρος, από το χώρο όπου οι αστυνομικοί της Αχαΐας πραγματοποίησαν εκδήλωση στη μνήμη πεσόντων συναδέλφων τους.  
Ο Αχαιός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών στη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στον Ιερό ναό του....
Αγίου Αρτεμίου και η οποία αφορούσε στα αποκαλυπτήρια μνημείου πεσόντων αστυνομικών που ανήγειρε η  Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Αχαΐας, η Ένωση Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. στο νομό και η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας.
Συνδικαλιστές αστυνομικοί, μέλη της ΠΟAΣΥ, αμέσως με το τέλος της εκδήλωσης, απευθυνόμενοι στον κ. Νταβλούρο άρχισαν να του φωνάζουν "Είσαι ανεπιθύμητος", «Δεν έχεις δουλειά εδώ», «δεν είσαι με το μέρος μας» και ότι «Μας πούλησες και ψηφίζεις ενάντια αστυνομικούς».
Στη συνέχεια οι Συνδικαλιστές σε δηλώσεις τους στο Patrastimes.gr τόνισαν πως όσοι είναι βουλευτές σήμερα και πέρασαν από το Σώμα και με τη στάση και την ψήφο τους ενεργούν ενάντια στους αστυνομικούς  δεν πρόκειται να γίνονται δεκτοί σε εκδηλώσεις καθώς έχουν κηρυχθεί ανεπιθύμητοι.

Ειδικότερα ο Σπήλιος Κρικέτος, γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ δήλωσε πως «είναι ντροπή βουλευτές - πρώην αστυνομικοί, που κατάντησαν τον αστυφύλακα να ζει με 600 ευρώ, να έρχονται δήθεν υπερασπιστές. Πλέον τρεις βουλευτές, πρώην συνάδελφοί μας, όπου τους συναντάμε θα γίνονται ακόμη χειρότερα τα πράγματα».
«Σήμερα ήρθε κοντά μας εδώ που τιμούσαμε τους νεκρούς και δεν αναλογίστηκε ποτέ κανένας, το κλάμα της μάνας αν θα το φέρει ποτέ πίσω. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχουν οι βουλευτές της Ν.Δ. όπου παρευρισκόμαστε» σχολίασε ο Νίκος Καραδήμας, αντιπρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Αττικής και αναπληρωτής γραμματέας ΠΟΑΣΥ.
Από την πλευρά του ο Γρηγόρης Γερακαράκος, πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Αττικής και αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ δήλωσε: «Κάποιοι κύριοι δεν σέβονται πως ο αστυνομικός δίνει ακόμα και τη ζωή του για τον πολίτη. Δεν το σέβονται στις πράξεις τους. Έρχονται μόνο να πουν και ο κόσμος έχει βαρεθεί».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"