Φίλοι που μας παρακολουθούν

Μιλήστε μας εδώ, λέγοντας ένα γεια....

Πατήστε για είσοδο στο Chat

Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΔΟΕ: Στο στόχαστρο Δήμαρχος με εισόδημα 320.000 €

Τον πλουσιότερο δήμαρχο της χώρας, με δηλωθέν εισόδημα το 2011 πάνω από 320.000 ευρώ έχει βάλει, σύμφωνα με πληροφορίες της aftodioikisi.gr, στο στόχαστρό του το ΣΔΟΕ. Πρόκειται για γνωστό ανά το πανελλήνιο δήμαρχο μεγάλου δήμου της χώρας που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή του και μετά το ασυμβίβαστο που θέσπισε ο «Καλλικράτης» από 1.1.2011 εξακολουθεί να δηλώνει....
τεράστια εισοδήματα.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες της aftodioikisi.gr,  το συγκεκριμένο εισόδημα δεν μπορεί να δικαιολογηθεί ούτε από την μεγάλη ακίνητη περιουσία που διαθέτει ο εν λόγω αιρετός.
Να σημειωθεί ότι οι ίδιες πληροφορίες της aftodioikisi.gr αναφέρουν ότι στη λίστα του ΣΔΟΕ με τα 32 πολιτικά πρόσωπα βρίσκονται και αυτοδιοικητικοί (γίνεται λόγος για έξι ή εφτά): δήμαρχοι ή πρώην δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι ή πρώην αντιδήμαρχοι, πρώην νομάρχες και πρώην αντινομάρχες αλλά και πρώην (διορισμένοι) περιφερειάρχες.
Πρόκειται στην ουσία για τη short list των περίπου 500 πολιτικών προσώπων (αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, βουλευτές κλπ)  και  ανώτερων, κυρίως,  κρατικών λειτουργών για τους οποίους είχε ξεκινήσει έρευνα όταν ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ ήταν ο εισαγγελέας Ι. Διώτης.
aftodioikisi.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε το σχόλιο σας πάντα με κόσμιο τρόπο, χωρίς κακές κουβεντούλες, γιατί θα σας μαλώσω.....
Αν βρίζετε ή είστε νευρασθενικοί αφήστε το καλύτερα!!
Ότι γράψτε τσάμπα ο κόπος, δεν πρόκειται να δημοσιευτεί. Όλα θα περνούν από έλεγχο....
"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ"